Breaking News
13 Οκτωβρίου 2017

Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Football League χωρίς προηγουμένως να έχουν δοθεί πιστοποιητικά συμμετοχής από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

 

Το ελληνικό ποδόσφαιρο φροντίζει κάθε φορά να ξεπερνάει τον εαυτό του και δεν αποκλείεται να γίνει σέντρα στη δεύτερη κατηγορία χωρίς προηγουμένως να εκδώσει πιστοποιητικά η ΕΕΑ!

Η Επιτροπή άλλωστε έχει μείνει ακέφαλη, με αποτέλεσμα να υπάρχουν εδώ και μέρες σενάρια για αναβολή στην έναρξη του πρωταθλήματος. Τις τελευταίες ώρες ωστόσο έχουν αρχίσει να ασκούνται μεγάλες πιέσεις στο Δ.Σ. της Λίγκας για να να ξεκινήσει κανονικά στις 22 Οκτωβρίου η Football League, ακόμη και χωρίς πιστοποιητικά, όπως αναφέρει η "Live Sport"!

Το ερώτημα όμως είναι πώς μπορεί να συμβεί αυτό, από τη στιγμή που δεν προβλέπεται από τους κανονισμούς. Κάποιοι ωστόσο απαντούν πως αν δώσει το "Ok" ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ενδεχομένως να γίνει...
sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics