Breaking News
25 Νοεμβρίου 2017

Ο Γιάννης Τσιβίλογλου εκ μέρους της Καλλιθέας  εκπροσώπησε τον προπονητή Μαρσέλο Τροίζι στην συνέντευξη τύπου, καθώς όπως ειπώθηκε ο τελευταίος ένοιωσε αδιαθεσία μετά το τέλος του αγώνα με τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ (2-1).

 

Αναλυτικά οι αναφορές του:

 «Ο προπονητής μας δεν αισθανόταν καλά και ήρθα εγώ από σεβασμό προς εσάς.

Το παιχνίδι πήγε ακριβώς όπως το περιμέναμε. Περιμέναμε ότι στα πρώτα λεπτά, θα πιέσει ο ΟΦΗ και θα έχει μια υπεροχή, όπως και έγινε. Δεχθήκαμε ένα γκολ χωρίς ευκαιρία, σε ένα καίριο σημείο.

Μετά είχαμε μια άτυχη στιγμή με αναγκαστική αλλαγή και είχαμε και μια καλή φάση στο πρώτο ημίχρονο για να ισοφαρίσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε.

Τι να κάνουμε μας κυνηγάει η ατυχία από την αρχή του πρωταθλήματος.

Στο δεύτερο ημίχρονο είδαμε μια άλλη εικόνα.

Η Καλλιθέα πάταγε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο και δημιουργήσαμε προυποθέσεις για γκολ.

Εκεί που περιμέναμε μήπως γίνει η ισοφάριση, δεχθήκαμε ένα γκολ από τον Κοιλιάρα στο «Γ», στο οποίο δεν μπορέσαμε να κάνουμε κάτι.

Αντί να πέσει όμως η Καλλιθέα, ανέβαινε όσο περνούσε το παιχνίδι.

Κάναμε το 2-1 και πιέσαμε για την ισοφάριση. Γίνανε κάποιες αμφισβητούμενες φάσεις, τις οποίες θα τις δούμε.

Μείναμε με την πίκρα ότι δεν μπορέσαμε να ισοφαρίσουμε».

-Κόουτς με όλο το σεβασμό θεωρείτε ότι δεν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Μάλλον εμείς είδαμε άλλο παιχνίδι. Ο ΟΦΗ είχε τρία ακυρωθέντα γκολ και δυο δοκάρια…

«Δεν είπα τίποτα για το σκορ ή ότι ήταν καλύτερη η Καλλιθέα. Εγω απλά είπα ότι η Καλλιθέα ήταν καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο. Τώρα αν ένα σουτ πάει στο δοκάρι ή πάει άουτ ή μέσα  είναι άλλο θέμα. Εγω είδα την Καλλιθέα να πατάει καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο από ότι στο πρώτο. Δεν είπα κάτι για τον ΟΦΗ».

Ο ποδοσφαιριστής της Καλλιθέας Βασίλης Ταμπάκης ανέφερε ότι «είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα η οποία του χρόνου θα βρίσκεται στην Α’ Εθνική κατά πάσα πιθανότητα. Σε εμάς λείπει η λεπτομέρεια, που κάνει τη διαφορά στη Β’ Εθνική. Δεν την έχουμε και δεν μπορούμε να ανακάμψουμε βαθμολογικά.

Χάνουμε πολλά παιχνίδια στο γκολ, όπως και σήμερα. Κρατάμε την αντίδραση που βγάλαμε μετά το 2-0. Θα προχωρήσουμε. Βγάλαμε δύσκολο πρόγραμμα, παίξαμε με ομάδες που είναι στην πεντάδα και είναι για άνοδο. Πρέπει να βελτιώσουμε τη λεπτομέρεια για να ανακάμψουμε».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics