Breaking News
26 Νοεμβρίου 2017

Η μη διεξαγωγή του αγώνα Κισσαμικός - Βέροια ήταν το γεγονός που κυριάρχησε σήμερα στη Football League και στις αναμετρήσεις της 5ης ημέρας του πρωταθλήματος.


Η «Βασίλισσα του Βορρά» είχε αιτηθεί αλλαγή ώρας για λόγους ανωτέρας βίας, καθώς καθυστέρησε να αναχωρήσει από το αεροδρόμιο «Μακεδονία», λόγω της ομίχλης στη Θεσσαλονίκη.
Η διοργανώτρια αρχή όρισε τη συνάντηση για τις 16:00, όμως και πάλι η αποστολή δεν ήταν στο γήπεδο την προβλεπόμενη ώρα και ο διαιτητής έκλεισε το Φύλλο Αγώνα.
Πλέον, την τύχη της αναμέτρησης θα κρίνει το πειθαρχικό όργανο της Football League. Τα ενδεχόμενα που υπάρχουν είναι δύο: να κριθεί υπαίτια η φιλοξενούμενη ομάδα ή να οριστεί εκ νέου το παιχνίδι.
Στην πρώτη περίπτωση ο Κισσαμικός θα κερδίσει τον αγώνα με 3-0, από τη Βέροια θα αφαιρεθούν τρεις βαθμοί, ενώ θα πληρώσει και πρόστιμο που θα κυμαίνεται από 8.000 έως 40.000 ευρώ.
Στα... αγωνιστικά, η Δόξα Δράμας συνέτριψε με 4-0 (4΄ πεν. Ριζογιάννης, 13΄ Γκότοβος, 41΄ Λίτσκας, 84΄ Μαχαίρας) τον Εργοτέλη κι εξακολουθεί να καταδιώκει τον πρωτοπόρο Άρη, από τον οποίο μείωσε στους δύο βαθμούς.
Τα Τρίκαλα, με το πρώτο εφετινό τέρμα τους, πέρασαν νικηφόρα 1-0 (19΄ Βέρτζος) από το Αίγιο και ο Αιγινιακός κατέβαλε τον Απόλλωνα Πόντου με 2-1 (29΄ Γκατσολάρι, 76΄ Σοφιάνης - 25΄ Κυβελίδης) και βελτίωσε τη θέση του.

naftemporiki.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics