Breaking News
08 Δεκεμβρίου 2017

Με προπόνηση στο γήπεδο του Ηρόδοτου στην Αλικαρνασσό ολοκλήρωσε την πρροετοιμασία της πρόγραμμα τους ενόψει ΟΦΗ (9/12, 15:00) η Παναχαϊκή.

 

Στόχος της είναι το θετικό αποτέλεσμα, απέναντι σε μια ομάδα από την οποία απέχει έναν βαθμό και καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση.

Οι παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή που επέλεξε να έχει μαζί του απέναντι στον ΟΦΗ ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος:  

Βρονταράς, Χαλκιάς, Σούλης, Πολίμος, Μπουτζίκος, Μακρυδημήτρης, Αποστολόπουλος, Γκίνο, Ελευθεριάδης, Φωτάκης, Φουρλάνος, Στεργίδης, Μωραΐτης, Σωτηράκος, Μουστακόπουλος, Πολυχρόνης, Σπανός, Αργυρόπουλος, Κωνσταντακόπουλος, Αντωνακόπουλος

Μάλιστα, η Παναχαϊκή θέλησε να ευχαριστήσει τον Ηρόδοτο για τη φιλοξενία και γι αυτό το λόγο εξέδωσε ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ευχαριστεί θερμά τη Διοίκηση του Ποδοσφαιρικού Αθλητικού Συλλόγου «Ηρόδοτος» για την άψογη φιλοξενία που παρείχε σήμερα στην αποστολή της ομάδας μας και την παραχώρηση του γηπέδου της Αλικαρνασσού για τις ανάγκες προπόνησης της Παναχαϊκής».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics