Breaking News
12 Δεκεμβρίου 2017

Ο  Νίκος Μαχλάς μίλησε με αφορμή το παιχνίδι της Κυριακής , Άρης-ΟΦΗ σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.


Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:
Αρχικά για την δική επιτυχία να είναι ο μοναδικός Έλληνας που πήρε το «χρυσό παπούτσι» με 34 γκολ ανέφερε:
Ήταν μια μεγάλη επιτυχία, μακάρι να την ξεπεράσει κάποιος άλλος παίκτης. Όλοι χαιρόμαστε να βλέπουμε παιδιά να διαπρέπουν σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Για τον αγώνα του Άρη με τον ΟΦΗ:
Αυτό το παιχνίδι έπρεπε να γίνεται στην Σούπερ Λιγκ και όχι στην Φούτμπολ Λίγκ, είναι κρίμα να μην βρίσκονται τόσο ψηλά και να ομορφαίνουν το Ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως είναι και άλλες ομάδες βέβαια.
Νομίζω ότι είναι ένα παιχνίδι που είναι οι 2 καλύτερες ομάδες, θα είναι ένα ντέρμπι από τα παλιά και όπως  το βλέπω όλα είναι ανοιχτά, γιατί έχω δει και τον Άρη και πάνω κάτω δεν διαφέρουν και πολύ οι ομάδες, σίγουρα  ο Άρης έχει το πλεονέκτημα της έδρας, αλλά νομίζω ότι μετά από αυτήν την ήττα θα είναι πιο μαζεμένος, θα είναι ένα παιχνίδι που θέλουν και οι δυο.
Ο Άρης φαίνεται ότι είναι μια ομάδα που παίρνει τις νίκες, πέρσι δεν ήταν έτσι βέβαια έψαχνε το γκολ, αλλά φέτος βλέπουμε έναν Άρη να γυρίζει δύο παιχνίδια και με Εργοτέλη και με Δράμα, έχει πάρει νίκες σημαντικές και νομίζω ότι δείχνει ένα καλό οιωνό για την ομάδα γιατί στα δύσκολα είναι η τύχη μαζί τους.
Ο ΟΦΗ από την άλλη έμεινε πίσω, αλλά είναι καλή ομάδα με βάθος και με τις προσθήκες που θα γίνουν, θα έχει και καλύτερη συνέχεια στο πρωτάθλημα.
Μεγάλες διαφορές δεν υπάρχουν, όποιος πετύχει πρώτος το γκολ θα έχει το πλεονέκτημα, ο Παπαδόπουλος ξέρει τον Άρη και θέλει να πάρει αποτέλεσμα, δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι και ο ΟΦΗ θα είναι και πιο προετοιμασμένος για το παιχνίδι της Κυριακής.
Νομίζω ότι το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμη ο Άρης έχει το πλεονέκτημα και μακάρι να συνεχιστεί αυτό γιατί το αξίζει ο Άρης, είναι μια μεγάλη ομάδα με μεγάλη ιστορία και κόσμο. Ο Άρης είναι ένα σωματείο που πρέπει να είναι στην Σούπερ Λιγκ.
Η Παναχαϊκή έχει ένα περίεργο τρόπο παιχνιδιού και είναι ομάδα που ξέρει να παίζει καλή μπάλα, όπως και η Δόξα, ο ΟΦΗ ξεκίνησε πολύ καλά στο πρωτάθλημα, τον πήγε λίγο πίσω το παιχνίδι με την Παναχαϊκή αλλά αυτό την κάνει πιο δυνατή, πρέπει να προσπαθείς συνέχεια, γιατί η Β’ Εθνική είναι δύσκολο πρωτάθλημα.
Ο Άρης έστω και δύσκολα πήρε τους βαθμούς και γι’ αυτό και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας.
Για το αν μετάνιωσε που υπήρξε παράγοντας ομάδας:
Δεν μετάνιωσα γιατί το έκανα με αγάπη και με μεράκι από την άλλη αν μου έλεγες είσαι ένας παράγοντας στο ελληνικό πρωτάθλημα θα έλεγα όχι ευχαριστώ υπάρχουν και άλλα πόστα στο ποδόσφαιρο.
Σαν αθλητές είμαστε πολύ που έχουμε προσφέρει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο όπως ο Βρύζας όπως ο Ζαγοράκης όπως εγώ. Νομίζω ότι μπήκαμε σε αυτή την διαδικασία γιατί αγαπάμε τις ομάδες μας.
Όλες οι καταστάσεις με κρύωσαν και περιμένεις στηρίγματα και τελικά είσαι μόνος σου στα καλά είναι όλοι δίπλα σου, στα κακά είσαι μόνος σου. Αυτό που χαίρομαι είναι άλλαξαν τα πράγματα στο ποδόσφαιρο λίγο καλύτερα και χαίρομαι γι’  αυτό ο κόσμος άρχισε να πηγαίνει στα γήπεδα.
Για τον Νίκο Κωστένογλου:
Δεν ήταν κάτι που ήταν σίγουρο ήταν και άλλοι προπονητές που πέρασαν και οι καταστάσεις ήταν δύσκολες τότε στην ομάδα. Τα προβλήματα διογκώνονται όταν δεν είσαι στις πρώτες θέσεις.
Για τον πρόεδρο του ΟΦΗ Φώτη Τσάλο:
Βλέπω την προσπάθεια που κάνει, σχετικά είναι μόνος του βλέπω μια καλή προσπάθεια και αυτό είναι μεγάλο πλεονέκτημα, να βλέπεις ανθρώπους να νοιάζονται και να προσπαθούν.
Για την βραδιά με τον Γκέραρντ:
Πρέπει να ευχαριστήσουμε τον φίλο και συμπαίκτη μας Ηλία Πουρσανίδη που μας έβαλε όλους εμάς στη διαδικασία να τιμήσουμε έναν τεράστιο άνθρωπο του ποδοσφαίρου, που έδωσε πάρα πολλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο και είναι ένας καταξιωμένος άνθρωπος και τώρα στα δύσκολα είμαστε κοντά του. Ήταν μια υπέροχη βραδιά.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics