Breaking News
20 Ιουλίου 2018

Αναχώρησε για τα Σκόπια η Εθνική Νέων για να πάρει μέρος στο EURO Κ20, το οποίο θα διεξαχθεί το διάστημα 20-29 Ιουλίου 2018. Πρεμιέρα με Λευκορωσία, η 16αδα και το πρόγραμμα.



Αναχώρησε για τα Σκόπια η Εθνική Νέων για να πάρει μέρος στο EURO Κ20, το οποίο θα διεξαχθεί το διάστημα 20-29 Ιουλίου 2018. Η Εθνική μας ομάδα βρίσκεται στον 1ο όμιλο με αντιπάλους Λευκορωσία, Νησιά Φερόε, Φινλανδία, Εσθονία και Λιθουανία, ενώ στον 2ο όμιλο θα παίξουν Ελβετία, Ιταλία, ΠΓΔΜ, Ουκρανία και Μεγάλη Βρετανία.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θέλει την άνοδο στην Α' κατηγορία που θα πάρει η πρώτη ομάδα. Οι δύο πρώτοι από κάθε όμιλο προκρίνονται στα ημιτελικά.

Η πρεμιέρα της Εθνικής είναι σήμερα στις 13:00 κόντρα στην Λευκορωσία. Όλα τα ματς θα διεξαχθούν στο Μπόρις Τραϊκόφσκι χωρητικότητας 6.000 θεατών, ενώ όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν σε live streaming από το κανάλι της EHF στο youtube (https://www.ehftv.com/int/).

Αρχηγός αποστολής είναι το μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ Κώστας Βιολιτζής, στην αποστολή μετέχουν επίσης τα μέλη του τεχνικού επιτελείου Γιώργος Χαλκίδης, Θόδωρος Τογανίδης, Γιώργος Βασιλειάδης και η φυσιοθεραπεύτρια Ελευθερία Μουστάκη.

Η 16αδα της Εθνικής Νέων:

Παπαδόπουλος-Βελλής Αργύρης, Ασβεστάς Στυλιανός, Λιάπης Νικόλαος, Καραμπουρνιώτης Παναγιώτης (Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή), Κολλύρης Παναγιώτης (ΑΣΕ Δούκα), Δεληζάνος Γεώργιος (Φοίβος Συκεών), Καλόμοιρος Ιωάννης, Κουκμίσης Νικόλαος (ΑΕΣΧ Πυλαίας), Τριανταφυλλίδης Δημήτριος (Φίλιππος Βέροιας), Μαντζόπουλος Γεώργιος (ΑΕΚ), Τότος Νικόλαος (ΓΑΣ Καματερού) , Τσακουρίδης Χριστόφορος, Τορνικίδης Βασίλειος (Ευρωπαϊκό Κολλέγιο Κύπρου), Στίγγας Χρήστος (ΧΑΝΘ), Κουρτίδης Γεώργιος (Χιλιώτης Δράμα 86), Πατραμάνης Κωνσταντίνος (ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ ΤV).
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics