Breaking News
04 Οκτωβρίου 2018

Τοπικές νεφώσεις αναμένονται το επόμενο τριήμερο, με βροχές κυρίως στα δυτικά, όπου πρόσκαιρα θα εκδηλώνονται και σποραδικές καταιγίδες.

 

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και πρόσκαιρα ως 7 μποφόρ.

Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Παρασκευή.

Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα βροχής και η θερμοκρασία από 7 έως 25 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, κατά περιόδους αυξημένη συννεφιά και το θερμόμετρο από 13 έως 24 βαθμούς.

Την διαδρομή που θα ακολουθήσει η Aegean Regatta 2019 ανακοίνωσε η Οργανωτική Επιτροπή. Ο διεθνής αγώνας, που αποτελεί το κορυφαίο ιστιοπλοϊκό γεγονός της χώρας μας, θα ξεκινήσει από τη Λέσβο, θα περάσει για πρώτη φορά από τα Ψαρά, όπου θα γίνουν ειδικές εργασίες στο λιμάνι για να φιλοξενηθεί ο μεγάλος αριθμός σκαφών, και θα καταλήξει στις Οινούσσες.

Για τον αγώνα ο πρόεδρος της Επιτροπής Ανοικτής Θάλασσας της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκης Ομοσπονδίας, Λάζαρος Τσαλίκης, δήλωσε: «Για τη φετινή διοργάνωση (σ.σ. 2018) πρέπει να σταθούμε σε δύο γεγονότα: στη μεγάλη συμμετοχή από το εξωτερικό, αλλά και στην παρουσία πολλών νεαρών ιστιοπλόων, με αποτέλεσμα να είμαστε ιδιαίτερα αισιόδοξοι για την συνέχεια και το μέλλον του τόσο επιτυχημένου αυτού ιστιοπλοϊκού αγώνα. Να προσθέσω και την ανταπόκριση των κατοίκων των νησιών του Αιγαίου Πελάγους, καθώς απ' όπου πέρασε ο αγώνας, η υποδοχή και η φιλοξενία ήταν πραγματικά εξαιρετικές. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι το ίδιο επιτυχημένη και η Aegean Regatta του 2019, που θα έχει και μία καινοτομία, καθώς για πρώτη φορά θα περάσουμε από τα ιστορικά Ψαρά».

ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics