Breaking News
08 Οκτωβρίου 2018

Επτά Έλληνες αθλητές αγωνίστηκαν στην πρώτη ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων Νέων που ξεκίνησαν στο Μπουένος Άιρες με τον Αλέξανδρο Καλπογιαννάκη να εντυπωσιάζει στην ιστιοπλοΐα.



Θετικός ήταν ο απολογισμός της πρώτης ημέρας των Ολυμπιακών Αγώνων Νέων που ξεκίνησαν την Κυριακή (07/10) στο Μπουένος Άιρες για τους Έλληνες αθλητές. Συνολικά, επτά ξεκίνησαν τις προσπάθειες τους στους Αγώνες με τον Αλέξανδρο Καλπογιαννάκη στην ιστιοπλοΐα και το δίδυμο των Μπούρμπου και Κυρίδου στην κωπηλασία να ξεχωρίζουν. Ας δούμε πιο αναλυτικά τι έγινε.

Ιστιοπλοΐα: Εντυπωσιακό ήταν το ξεκίνημα του Αλέξανδρου Καλπογιαννάκη στην κατηγορία Techno 293+των αγοριών. Ο Έλληνας πρωταθλητής τερμάτισε πρώτος και στις δύο ιστιοδρομίες που έγιναν και έτσι βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με δύο βαθμούς ποινής.

Στην αντίστοιχη κατηγορία των γυναικών η Κατερίνα Διβάρη ήταν 12η τόσο στην πρώτη όσο και στη δεύτερη ιστιοδρομία και έτσι βρίσκεται στην 11η θέση στο σύνολο με 24 βαθμούς ποινής. Τόσο στην κατηγορία των αγοριών όσο και σε εκείνη των κοριτσιών αναβλήθηκε η τρίτη ιστιοδρομία.

Πινγκ πονγκ: Δύσκολη νίκη ο Σγουρόπουλος στην πρεμιέρα του στους Ολυμπιακούς Αγώνες νέων. Για το 8ο προκριματικό γκρουπ του απλού ο πρωταθλητής Ευρώπης στην κατηγορία ξεπέρασε δύσκολα το εμπόδιο του Γερμανού Σέντρικ Μέισνερ με 4-2 σετ και ήρθε πιο κοντά στον στόχο της πρόκρισης στο ταμπλό των "16".

Ο Σγουρόπουλος συνεχίζει αύριο την προσπάθειά του στο 8ο γκρουπ αντιμετωπίζοντας δύο ακόμα αριστερόχειρες αθλητές. Τον Πανγκ Εν Κοέν από τη Σιγκαπούρη (Νο 14 στον κόσμο) στις 18:15 ώρα Ελλάδας (12:15 τοπική) και τον Νιγηριανό Αρέζ Σολάνκε (Νο 302) στη 01:45 προς Τρίτη.

Κωπηλασία: Στη δίκωπο άνευ πηδαλιούχου η Χριστίνα Μπούρμπου και η Μαρία Κυρίδου επιβεβαίωσαν ότι θα είναι βασικές υποψήφιες για ένα μετάλλιο. Στο πρώτο προκριματικό είχαν το δεύτερο καλύτερο χρόνο τερματίζοντας σε 3:43.67. Στο μονό σκιφ των αγοριών συμμετείχε ο Στέφανος Καπάκογλου. Ο αθλητής του ΝΟΘ κατέταγη στην 23η θέση με χρόνο 4:23.09 και αύριο (08/10) θα αγωνιστεί στη δεύτερη προκριματική σειρά.

Κολύμβηση: Άτυχη στάθηκε η Νικολέτα Παυλοπούλου στα προκριματικά στα 200 μικτή ατομική για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων, καθώς τερμάτισε 9η στη συνολική κατάταξη και δεν προκρίθηκε στον τελικό του αγωνίσματος. Η Ελληνίδα πραγματοποίησε καλό αγώνα και ο χρόνος της ήταν 2:17:35 και βρέθηκε στην 5η θέση της τέταρτης σειράς, αλλά έμεινε εκτός τελικού.

Ο Ανδρέας Γεωργακόπουλος, επίσης, δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό στα 400 ελεύθερο. Ο κολυμβητής έκανε χρόνο 3:56:37 και τερμάτισε 4ος στη δεύτερη σειρά, όμως στην τελική κατάταξη βρέθηκε 16ος και αποκλείστηκε.

Ενόργανη Γυμναστική: Η Ελβίρα Κατσάλη συμμετείχε στο προκριματικών των ασκήσεων εδάφους. Η Ελληνίδα αθλήτρια βαθμολογήθηκε με 10.500 βαθμούς και κατέλαβε την 34η θέση.
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics