Breaking News
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 603
07 Ιανουαρίου 2016

Μια αξιοπρεπή εμφάνιση απέναντι στον Ολυμπιακό ψάχνει σήμερα (7/1) στις 5.15μ.μ ο Α.Ο Χανιά στα Περβόλια στο πρώτο από τα δύο ματς με τους "ερυθρόλευκους" για την φάση των "16" του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η ομάδα του Γιώργου Λυρώνη θα παραταχθεί με πολλές απουσίες στο ματς με τον Ολυμπιακό αλλά ούτως η άλλως το μυαλό περισσότερο είναι στο πρωτάθλημα και όχι στο Κύπελλο. 

Διαιτητής του σημερινού αγώνα θα είναι ο Σιδηρόπουλος από τα Δωδεκάνησα με βοηθούς τους Ζησιμόπουλο από τον Πειραιά και Κασσαβέτη από την Αιτωλοακαρνανία. 

Πέραν της αναμέτρησης του Α.Ο Χανιά με τον Ολυμπιακό σήμερα (7/1) θα γίνει ακόμη ένα παιχνίδι για την φάση των "16" του Κυπέλλου Ελλάδος με τον ΠΑΣ Γιάννινα να υποδέχεται στις 3μ.μ στους "Ζωσιμάδες" τον Παναθηναϊκό. 

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics