Breaking News
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 603
13 Ιανουαρίου 2016

Με στόχο να απολαύσει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" ο Α.Ο Χανιά αντιμετωπίζει σήμερα (13/1) στις 7.30 μ.μ τους "ερυθρόλευκους" στον επαναληπτικό του 4-1 των Περιβολίων.

Το σκορ του πρώτου αγώνα αλλά και η δυναμική του αντιπάλου δεν αφήνουν κανένα περιθώριο στην ομάδα των Χανίων για πρόκριση με τον Γ. Λυρώνη να δίνει την ευκαιρία σε παίκτες που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα να παίξουν σε ένα ματς χωρίς άγχος. 

Μάλιστα στο σημερινό ματς δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθούν για πρώτη φορά και τα τρία τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας δηλαδή οι Τριανταφυλλίδης, Ιωαννίδης και Αμπατζίδης που βρίσκονται στην αποστολή και σήμερα αναμένεται να εκδοθούν τα δελτία τους.

Το πρόγραμμα 

Συνοπτικά το σημερινό πρόγραμμα των επαναληπτικών αγώνων για την φάση των "16" του Κυπέλλου Ελλάδος: 

Ηρακλής-Βέροια (15:00, 1-0 στον α’ αγώνα) 
ΑΕΚ-Λεβαδειακός (17:15, 1-0 στον α’ αγώνα) 
Αστέρας Τρίπολης-Λάρισα (17:15, 3-0 στον α’ αγώνα) 
Ολυμπιακός-A.O Χανιά (19:30, 4-1 στον α’ αγώνα)

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics