Breaking News
03 Φεβρουαρίου 2019

Ένα απίστευτο γκολ από την σέντρα επιτεύχτηκε στο παιχνίδι για πρωτάθλημα Νέων της Football League, μεταξύ του Ηροδότου και του Αήττητου Σπάτων με τον παίκτη των Κρητικών, να σουτάρει κατευθείαν από την σέντρα και να στέλνει την μπάλα στο παραθυράκι του αντίπαλου τερματοφύλακα.

 

Ο Ηρόδοτος επικράτησε με 4–3 του Αήττητου Σπάτων, σε αγώνα για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων της Football League.

Ωστόσο αυτό το οποίο έκλεψε την παράσταση, στον συγκεκριμένο αγώνα ήταν το γκολ που πέτυχαν οι «κυανόλευκοι» με την σέντρα όπου και έκαναν το 3-1.

Ο παίκτης της ομάδας του Ηρακλείου αποφάσισε να σουτάρει κατευθείαν μετά την σέντρα, κάτι που είχε σαν συνέπεια να στείλει την μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Δείτε στο 1:20 του παρακάτω βίντεο το απίστευτο γκολ:

sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics