Breaking News
04 Απριλίου 2019

Μετάθεση για την προσεχή Δευτέρα (8/4) πήρε το προγραμματισμένο για την Παρασκευή (5/4) Δ.Σ. της Football League.

 


Μπορεί το Δ.Σ. της Football League να είχε προγραμματιστεί να γίνει την προσεχή Παρασκευή, ωστόσο τελικά κάτι τέτοιο δεν θα γίνει.


Ο λόγος δεν είναι άλλος από την συνάντηση που θα έχει η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, προκειμένου να διαπιστωθεί το εάν θα περάσουν οι εισηγήσεις της ή όχι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ανακοίνωση:

«Σας γνωρίζουμε πως λόγω των εξελίξεων σχετικά με το θέμα της αναδιάρθρωσης των πρωταθλημάτων, η προγραμματισθείσα συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Football League για την Παρασκευή 5 Απριλίου 2019, ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ και θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 8 Απριλίου 2019 και ώρα 14.30 στα γραφεία της Ένωσης (Θεμιστοκλέους 42, 4ος όροφος) Διοικητικό Συμβούλιο της Football League με Θέματα Ημερήσιας Διάταξης τα εξής:

Ενημέρωση σχετικά με την αναδιάρθρωση των Πρωταθλημάτων

Διάφορα θέματα»
sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics