Breaking News
03 Μαΐου 2019

Ευνοϊκή για τον Πλατανιά και καταδικαστική για τον Ηρόδοτο που υποβιβάζεται  ήταν η απόφαση του πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης της ΕΠΟ, που τιμώρησε με αφαίρεση 3 βαθμών τους Απόλλωνα Λάρισας, Απόλλωνα Πόντου, Εργοτέλη, Ηρόδοτο, Ηρακλή, Κέρκυρα, Σπάρτη και Αιγινιακό που δεν πέρασαν το πρώτο στάδιο επιτήρησης.

 

Αντίθετα, πέτυχαν οι ΠΑΕ Δόξα Δράμας, Καραϊσκάκης, ΑΟΧ Κισσαμικός, Βόλος, Παναχαϊκή, Πλατανιάς και Τρίκαλα. Κερδισμένος, φυσικά, ο Πλατανιάς που σκαρφαλώνει 2ος και ο ΑΟ Τρίκαλα που απέφυγε τον υποβιβασμό - βάσει αναδιάρθρωσης - κατά δύο κατηγορίες.
Πώς διαμορφώνονται πλέον τα δεδομένα εν όψει της τελευταίας αγωνιστικής; Ο Απόλλων Λάρισας καλείται να νικήσει τον καταδικασμένο σε υποβιβασμό στη Γ' Ερασιτεχνική Κατηγορια Ηρόδοτο και δεν θέλει νίκη του Πλατανιά απέναντι στον Ηρακλή για να βρεθεί εκείνος 2ος. Αδιάφορος πλέον είναι ο ΑΟ Τρίκαλα με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τον Γηραιό. Οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται πλέον στο -1 από τον Καραϊσκάκη Άρτας και για να αποφύγουν τον υποβιβασμό στη νέα Football League θα πρέπει να νικήσουν τον Πλατανιά και οι Αρτινοί να μην επικρατήσουν των Θεσσαλών...

Η βαθμολογία διαμορφώνεται ως εξής:
1.Βόλος ΝΠΣ 57
----------------------------------------------------
2.Πλατανιάς 52
----------------------------------------------------
3.Απόλλων Λάρισας 51
4.Απόλλων Πόντου 46
5.Δόξα Δράμας 45
-.Εργοτέλης 45
-.Παναχαϊκή 45
8.Κέρκυρα 44
9.ΑΟΧ/Κισσαμικός 43
10.Καραϊσκάκης 40
----------------------------------------------------
11.Ηρακλής 39
12.Τρίκαλα 32
----------------------------------------------------
13.Ηρόδοτος 28
14.Αιγινιακός 13
15.Σπάρτη 11
16.Αήττητος Σπάτων αποβλήθηκε

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics