Breaking News
25 Μαΐου 2019

Παίκτης του ΑΟΧ Κισσαμικού μέχρι το 2021 θα είναι ο Πάσχαλης Κάσσος, ο οποίος επέκτεινε το συμβόλαιο του για ακόμα δύο χρόνια με τους «κυανόλευκους».

 


Κάτοικος Χανίων για δύο ακόμα χρόνια θα συνεχίσει να είναι ο Πασχάλης Κάσσος.


Ο 26χρονος άσος ο οποίος ήρθε στην ομάδα της Κρήτης τον περασμένο Ιανουάριο, την βοήθησε στο να τερματίσει μέσα στην δεκάδα της βαθμολογίας και συνάμα να εξασφαλίσει την παρουσία της στην Super League 2 της νέας σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ομάδα μας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Πασχάλη Κάσσο για ακόμη δύο χρόνια. Ο Πασχάλης Κάσσος ήρθε στα Χανιά τον Ιανουάριο και αποτέλεσε έναν από τους βασικούς συντελεστές της “εισόδου” στην πρώτη δεκάδα, που σήμανε τη συμμετοχή της ομάδας μας στη Super League 2. Στο διάστημα αυτό συμμετείχε σε 16 παιχνίδια πρωταθλήματος (1 Κύπελλο Ελλάδας), έχοντας 4 γκολ και 4 ασίστ.

Μετά την παραμονή του στα Χανιά ο 26χρονος ποδοσφαιριστής δήλωσε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα με μία τόσο υγιή ομάδα. Τη νέα σεζόν η ομάδα θα είναι ακόμα πιο καλή και με τη βοήθεια του κόσμου των Χανίων πιστεύω ότι θα πάμε ακόμα καλύτερα και όσο πιο ψηλά μπορούμε».

sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics