Breaking News
18 Ιουνίου 2019

Αρχισαν οι αφαιρέσεις βαθμών για τον Ηρακλή που πλέον μπαίνει σε δύσκολη θέση καθώς η ΕΠΟ στην τελευταία της συνεδρίαση αποφάσισε την ενεργοποίηση αφαίρεσης τριών βαθμών για οφειλές σε πέντε διαφορετικούς ποδοσφαιριστές στους οποίους υπάρχει οφειλή από τα προηγούμενα χρόνια.

 

Πρόκειται για τους Ιντζόγλου, Αργυρόπουλο, Αγγελόπουλο, Καραγκούνη και Καρασαλίδη προς τους οποίους υπήρχαν οφειλές και οι οποίοι είχαν προσφύγει στην ΕΠΟ για να πάρουν τα χρήματα τους. Αυτό δεν έχει γίνει ακόμα και πλέον ο Ηρακλής αν δεν εξοφλήσει μέσα στο επόμενο τριήμερο θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα με μείον δεκαπέντε βαθμούς.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics