Breaking News
09 Ιανουαρίου 2017

Το ματς του Κυπέλλου ανάμεσα στον Λεβαδειακό και την ΑΕΚ, που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί την Τρίτη (10/1, 19:30), αναβλήθηκε και θα οριστεί σε νέα ημερομηνία. 

Η σφοδρή κακοκαιρία που πλήττει την Ελλάδα, είχε ως αποτέλεσμα την αναβολή του Λεβαδειακός-ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, το πρώτο παιχνίδι για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας δεν θα διεξαχθεί αύριο (10/1, 19:30) όπως ήταν προγραμματισμένο να συμβεί, καθώς η περιοχή της Βοιωτίας έχει πληγεί από ακραία καιρικά φαινόμενα. Το ματς αναμένεται να οριστεί σε νέα ημερομηνία εντός των προσεχών ημερών. 

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ 

Αναβάλλεται ο αγώνας της 10/1/2017 Λεβαδειακός-ΑΕΚ, κατόπιν αιτήματος της ΠΑΕ Λεβαδειακός και έγγραφη βεβαίωση της ΕΠΣ Βοιωτίας ότι η περιοχή έχει πληγεί από ακραία καιρικά φαινόμενα και δεν είναι δυνατή η διεξαγωγή του. Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του θα ανακοινωθεί εντός των προσεχών ημερών. 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics