Breaking News
15 Ιουλίου 2017

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την φιλική ήττα με 4-2 από τον Άγιαξ στην Ολλανδία. Ο "δικέφαλος του Βορρά" φάνηκε να έχει πολλά προβλήματα και κενά στην άμυνα.

 

Οι Βαρέλα και Πρίγιοβιτς σημείωσαν τα γκολ των Θεσσαλονικιών. Ντεμπούτο για τον Ροντρίγκο Ρέι, ο οποίος δεν φέρει κάποια σοβαρή ευθύνη στα γκολ, ενώ έπιασε στο πρώτο ημίχρονο πέναλτι του Χούντελααρ. 

 Στο 4’ ο Τσέρνι σημάδεψε το δοκάρι της εστίας και ένα λεπτό μετά ο Μαζράουι με ωραίο σουτ εκτός περιοχής, έστειλε την μπάλα πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα, γράφοντας το 1-0. Στο 26ο λεπτό, μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Χούντελααρ ξεμαρκαρίστηκε και με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 2-0. 

Στο 64ο λεπτό ο Κασιέρα δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Ρέι σε τετ-α-τετ, ενώ το τελικό 4-2 διαμόρφωσε ένα λεπτό πριν το φινάλε ο Φλέμινγκ.

Άγιαξ (Mαρσέλ Κίζερ): Φαν Μπλάντερεν, Ζεφουίκ, Μπέργκσμα, Σαβαστάνο, Ντανκερλουί, Έιτινγκ, Τσέρνι, Ντε Γιονγκ, Χούντελααρ, Μαζραουί, Κασιέρα. 

ΠΑΟΚ (Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς): Ρέι, Κρέσπο, Βαρέλα, Μάτος, Λέοβατς (46' Λεβέκ), Κάνιας, Τσίμιροτ (Σάκχοφ 46'), Μπίσεσβαρ (Κάμπος 46'), Μακ (64' Ζάιρο), Ενρίκε (41' Πέλκας), Πρίγιοβιτς (84' Κουλούρης). 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics