Breaking News
15 Ιουλίου 2017

Με ν'ικη έκλεισε τα φιλικά στην Πολωνία η ΑΕΚ.

Η Ένωση με γκολ των Λάζαρου και Γαλανόπουλου επικράτησε 2-0 κόντρα στην Μπνέι και μπαίνει στην τελική ευθεία ενόψει ΤΣΣΚΑ. 

Η Ένωση πέτυχε και τα δύο της τέρματα πριν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο. Αρχικά στο 4ο λεπτό ο Λάζαρος άνοιξε το σκορ με κεφαλιά ψαράκι, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Γαλανόπουλος επίσης με δύσκολη κεφαλιά σημείωσε το 2-0.

Εξαιρετική εμφάνιση για ακόμα μια φορά πραγματοποίησε ο Γιώργος Γιακουμάκης. 

Μπνέι Σακχνίν: Ματάν, Αλί, Αμπραχάμ, Σαρί, Βάντερσον, Χαλέντ, Ταμπί,Τζόναταν, Φιράς, Ζαγκούρι, Γκάουτσο 
Έπαιξαν και οι : Τομέρ, Ζομπί, Μαρούν, Αχμάντ, Σαμί, Χαμπ, Καλιμπάτ, Ράμπια, Σεμές,Οσάμα, Μίντο 

ΑΕΚ: Ανέστης (46’ Τσιντώτας), Γκάλο, Τσόσιτς (73’ Γιαννούτσος), Τσιγκρίνσκι (62’Μανωλάς), Βινίσιους, Αϊντάρεβιτς (73’ Σιμόες), Γαλανόπουλος (54’ Μπάμπης), Λάζαρος (46’ Βλαχομήτρος, 79’ Λιβάγια), Τρίστασον (62’Αντωνίου, 79’ Πατίτο), Κλωναρίδης (46’ Αλμέιδα), Γιακουμάκης (70’ Γιούσης) 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics