Breaking News
02 Αυγούστου 2017

Στην ομάδα του Περιστερίου ισχυρίζονται κατηγορηματικά ότι δεν τίθεται θέμα απουσίας τους από τη Super League

 


Την ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής της ΠΑΕ Ατρόμητος, στο νέο πρωτάθλημα, ανακοίνωσε η ΕΠΟ μετά την προσφυγή που κατέθεσε ο Σωκράτης Φυτανίδης.

Από την πλευρά της, η ομάδα του Περιστερίου αναμένεται να καταθέσει έφεση και να τοποθετηθεί επίσημα, μέσα στην ημέρα, με τους ανθρώπους του Ατρομήτου να ισχυρίζονται, κατηγορηματικά, πως δεν υπάρχει περίπτωση ο Ατρόμητος να μην παίξει στη Super League της επόμενης περιόδου.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά την από 1η Αυγούστου συνεδρίασή του, αποφάσισε την ανάκληση της χορηγηθείσας - με την υπ' αριθ. 3/15.05.2017 απόφαση - άδειας συμμετοχής στις διοργανώσεις SUPER LEAGUE περιόδου 2017-2018, της ΠΑΕ με την επωνυμία «ΠΑΕ ΑΠΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 1923», λόγω μη συμμόρφωσης με το κριτήριο που αφορά την ύπαρξη πρόσθετων ιδιωτικών, μη γνωστοποιηθέντων στην ΕΠΟ, συμφωνητικών».


aek365.com

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics