Breaking News
04 Αυγούστου 2017

Σε... μπελάδες μπήκαν τελικά οι Μασούντ Σοτζαέι και Εχάν Χατζισαφί. Οι δύο Ιρανοί του Πανιωνίου αγωνίστηκαν, μετά τις πιέσεις των «κυανέρυθρων» στο παιχνίδι με την Μακάμπι Τελ Αβίβ και πλέον έχουν μπει σε περιπέτειες. 

 

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας τους, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι θα ζητήσει εξηγήσεις από τους δύο διεθνείς. Όπως τονίζεται χαρακτηριστικά, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία θα συζητήσει μαζί με τους δύο παίκτες για να δει τα κίνητρα πίσω από αυτή τους την ενέργεια, που έσπασε το μποϋκοτάζ των Ιρανών αθλητών εις βάρος του Ισραήλ τα τελευταία χρόνια.

Την ίδια ώρα το υπουργείο εξωτερικών του Ισραήλ τους συνεχάρη γι αυτή τους την πρωτοβουλία με ένα Tweet από τον επίσημο λογαριασμό του. 

Πλέον οι Μασούντ και Χατζισαφί κινδυνεύουν με βαριές καμπάνες, που φτάνουν ως και τον αποκλεισμό τους από το Μουντιάλ της Ρωσίας. 

ΑΠΕ

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics