Breaking News
26 Σεπτεμβρίου 2017

Αν και έγιναν αρκετές προσπάθειες, τελικά δεν υπήρξε τη Δευτέρα επικοινωνία του Γιάννη Αλαφούζου με τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Ο τεχνικός των Πράσινων ενημερώθηκε από στελέχη της ΠΑΕ για τις τελευταίες εξελίξεις. Έντονος ο προβληματισμός.


Αν και έγιναν αρκετές προσπάθειες, τελικά δεν υπήρξε τη Δευτέρα επικοινωνία του Γιάννη Αλαφούζου με τον Μαρίνο Ουζουνίδη και παραμένει αμφίβολο αν θα υπάρξει συνάντηση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τον τεχνικό της ομάδας.

Ο προπονητής του Τριφυλλιού συνομίλησε τη Δευτέρα με στελέχη της ΠΑΕ και ενημερώθηκε για όλες τις τελευταίες εξελίξεις, καθώς και για την δύσκολη κατάσταση που αρχίζει να διαμορφώνεται από εδώ και πέρα στο σύλλογο.


Ο Ουζουνίδης είναι έντονα προβληματισμένος μετά και την ενημέρωση που είχε από τους συνεργάτες του Γιάννη Αλαφούζου και είναι ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον του στο κλαμπ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιάννης Αλαφούζος δεν έχει πρόθεση να ενισχύσει οικονομικά το Τριφύλλι (εκτός του ποσού των 20 εκ. που έχει δεσμευθεί για παλαιότερες οφειλές) και αυτή τη στιγμή οι Πράσινοι βρίσκονται σε ένα αδιέξοδο.

Ήδη χτυπάει το ...καμπανάκι της ΟΥΕΦΑ και ο Παναθηναϊκός αναμένεται να μπει - αν δεν βρίσκεται ήδη - σε καθεστώς επιτήρησης από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, ενώ "τρέχουν" οφειλές σε διακανονισμούς και ακολουθούν οι δόσεις συμβολαίων που πρέπει να καταβληθούν σε παίκτες και προπονητές στα μέσα Οκτωβρίου (ορατός ο κίνδυνος μαζικών προσφυγών).

Με δεδομένo το οικονομικό πρόβλημα που υπάρχει και την έλλειψη εσόδων, είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν οι Πράσινοι θα καταφέρουν να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους και πλησιάζει - πιο πολύ από ποτέ- το εφιαλτικό σενάριο της χρεωκοπίας.
novasport.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics