Breaking News
14 Οκτωβρίου 2017
Την πρώτη εντός έδρας νίκη του στη φετινή Super League (και πρώτη μετά το «διπλό» της πρεμιέρας στην Τρίπολη) πανηγύρισε ο ΠΑΣ Γιάννινα, επικρατώντας 3-1 του Πλατανιά χάρη στα γκολ των Κόντε (12΄), Τζημόπουλο (36΄) και Χαλκιαδάκη (39΄), στο ματς με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 7ης αγωνιστικής.

Ο Πλατανιάς αιφνιδίασε τους γηπεδούχους και κατάφερε να προηγηθεί στο 7ο λεπτό με μακρινό σουτ του Γκρζέλτσακ, όμως η απάντηση του «Άγιαξ» ήταν άμεση, καθώς στο 12΄ ο Κόντε (που νωρίτερα είχε χάσει καλή ευκαιρία με άστοχη κεφαλιά) κατάφερε από πλάγια θέση να «νικήσει» τον Κοκκαλά και να ισοφαρίσει. 

Σταδιακά ο ΠΑΣ πήρε τον έλεγχο της αναμέτρησης και στο 36΄ «πήρε κεφάλι» στο σκορ, χάρη σε κεφαλιά του Τζημόπουλου από κόρνερ του Ναδάλες. Τρία λεπτά αργότερα, από βαθιά μπαλιά του Ναδάλες, ο Χαλκιαδάκης έκανε εξαιρετικό κοντρόλ και σούταρε στην κίνηση, «γράφοντας» το 3-1. 

Οι φιλοξενούμενοι δεν έδειξαν σε κανένα σημείο ικανοί να ανατρέψουν την κατάσταση και ο ΠΑΣ Γιάννινα κράτησε εύκολα τη νίκη, χάνοντας μάλιστα ευκαιρίες με τον Γιάκο και τον Ναδάλες να αυξήσει κι άλλο το δείκτη του σκορ. 

Μάλιστα, ο Πλατανιάς τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Ντικαμονά (86΄) που χτύπησε εκτός φάσης αντίπαλο.

ΠΗΓΗ IN.GR

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics