Breaking News
15 Οκτωβρίου 2017

Πολύ καλή εμφάνιση από τον Γιώργο Τζατζιμάκη στα 10χλμ βάδην στους αγώνες βάδην στην πόλη Ιβάνο-Φρανκίφσκ στην Ουκρανία.


Ο νεαρός διένυσε την απόσταση σε 42.21 και βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ. Παράλληλα έδειξε σε πολύ καλή κατάσταση ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Ο αθλητής του Ηλία Γκαραβελα κατέλαβε την πρώτη θέση στον αγώνα. Εξίσου καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και η Νάνσυ Βαιτση, που ήταν νικήτρια στην ίδια απόσταση με 51.43.

Με νίκη ξεκίνησε τη χρονιά και η Κυριακή Φιλτισάκου, που σημείωσε 24.18 στα 5χλμ., ενώ στην ίδια απόσταση η Ευσταθία Σαλμά ήταν τρίτη με 26.37. Στα 3χλμ η παγκορασίδα Ελπίδα Σταμπουλή, ολοκλήρωσε τον αγώνα της σε 15.29 επ΄ίδοση που της έδωσε την δεύτερη θέση.
gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics