Breaking News
16 Οκτωβρίου 2017

Η ανόητη αποβολή του Κλεβίντ Ντικαμονά στον αγώνα με τον ΠΑΣ προκάλεσε δυσαρέσκεια στη διοίκηση του Πλατανιά που κάλεσε σε απολογία τον ποδοσφαιριστή.



Εξηγήσεις στη διοίκηση του Πλατανιά θα κληθεί να δώσει ο Κλεβίντ Ντικαμονά για την ανόητη ενέργειά του που έπληξε την ομάδα του στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ.

Ο Γάλλος αμυντικός έπιασε από τον λαιμό τον Πέδρο Κόντε με αποτέλεσμα να αποβληθεί κι αυτό έπληξε την ομάδα της Κρήτης, που έχασε με 3-1.

Ο 27χρονος άσος αναμένεται να τιμωρηθεί με πρόστιμο καθώς η διοίκηση της ΠΑΕ θέλει να στείλει το μήνυμα σε όλους για να μην υπάρχουν αντίστοιχα παραπτώματα στη συνέχεια της σεζόν.
sport-fm.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics