Breaking News
16 Νοεμβρίου 2017

Η ΑΕΚ και ο Μάνταλος υπέγραψαν νέο πολυετές συμβόλαιο και ο διεθνής άσος θα είναι για τουλάχιστον 4,5 χρόνια στην Ένωση.

 

Η επίσημη ανακοίνωση της ΑΕΚ: 

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την υπογραφή νέου συμβολαίου συνεργασίας με τον αρχηγό μας, Πέτρο Μάνταλο, μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Περιμένουμε, πλέον, τον ηγέτη της ομάδας μας γρήγορα κοντά μας, σιδερένιο και δυνατό, με το περιβραχιόνιο στο χέρι προκειμένου να την οδηγήσει στο νέο μας γήπεδο και στην κατάκτηση όλων των αγωνιστικών στόχων της. 

Ο Πέτρος Μάνταλος μεταγράφηκε από την Ξάνθη στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2014 και ηγήθηκε της προσπάθειας για την επιστροφή της ομάδας μας στη Super League. Ως αρχηγός την οδήγησε ένα χρόνο μετά στον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό, σηκώνοντας το τρόπαιο στο ΟΑΚΑ. Eχει αγωνιστεί με την ΑΕΚ σε 84 αγώνες πρωταθλήματος με 20 γκολ, σε 23 αγώνες Κυπέλλου με 7 τέρματα και σε 9 αγώνες στην Ευρώπη, σκοράροντας το ένα από τα δυο γκολ της εφετινής εκτός έδρας νίκης στην Κροατία επί της Ριέκα.  

Ο Πέτρος Μάνταλος θα κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους για το συμβόλαιο ζωής, που υπέγραψε με την ομάδα μας, στις πέντε το απόγευμα στην αίθουσα «Γιάννης Ξενάκης» στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics