Breaking News
17 Νοεμβρίου 2017

Οι διαιτητές της SuperLeague εμφανίζονται αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε αποχή, μετά τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος, σε περίπτωση που δεν λάβουν τα χρήματα που τους οφείλονται, όχι μόνο από τις προηγούμενες σεζόν, αλλά κυρίως την εφετινή.

 

Την περασμένη Δευτέρα, όλοι οι διαιτητές και βοηθοί της SuperLeague έλαβαν e-mail στο οποίο ανέφερε, μεταξύ άλλων, το εξής “Αν δεν δράσουμε τώρα, να είστε σίγουροι ότι θα αντιμετωπίσουμε χειρότερες καταστάσεις από αυτές που βιώνουμε σήμερα”.

Λίγο αργότερα εστάλη νέο e-mail που τους ζητούσε να ψηφίσουν για την πιθανότητα αποχής και, σύμφωνα με δημοσιεύματα, η απόφαση ήταν ομόφωνα “ναι”.

Για την απόφαση που λήφθηκε, η επιτροπή διαιτητών ενημέρωσε τον αρχιδιαιτητή Βίτορ Περέιρα: “ Σας κοινοποιούμε την απόφαση των διαιτητών να μη συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ από την 13η αγωνιστική και μετά. Η απόφαση των διαιτητών αξιώνει την εξόφληση των οφειλομένων του πρωταθλήματος 2017-18 μέχρι τέλος Νοεμβρίου. Επίσης σύμφωνα με την απόφαση η αξίωση είναι να γίνεται η καταβολή των οφειλομένων που θα προκύπτουν κάθε μήνα στο κάθε πρώτο δεκαήμερο του επόμενου μήνα έτσι ώστε να μην υπάρχουν χρωστούμενα”.

Από τη SuperLeague ξεκαθαρίζουν ότι οι διαιτητές δεν πρόκειται να χάσουν ούτε ένα ευρώ. Όπως υπογραμμίζεται από τη διοργανώτρια Αρχή, έχει ξεκινήσει η διαδικασία για να γίνουν οι πληρωμές, τόσο παλαιότερων, όσο και των φετινών οφειλών, ωστόσο η καθυστέρηση που έχει παρατηρηθεί, είναι που έχει... θορυβήσει τους διαιτητές. Την ίδια στιγμή φέρεται να έχει παρθεί η απόφαση για πληρωμή μέχρι το τέλος Νοεμβρίου των δέκα πρώτων αγωνιστικών του φετινού πρωταθλήματος, ωστόσο επίσημη ενημέρωση προς τους διαιτητές δεν έχει δοθεί.

Εξάλλου Λίγκα κι ΕΠΟ έχει αποφασιστεί ότι θα δώσουν όλα τα χρωστούμενα των προηγούμενων χρόνων ως το τέλος του χρόνου, όπως και τον πρώτο γύρο του φετινού πρωταθλήματος.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics