Breaking News
04 Φεβρουαρίου 2018

 

Τα βάλαμε κάτω, τα είδαμε, τα ξαναείδαμε, τα θυμηθήκαμε, τα συζητήσαμε και -με πολύ δυσκολία- καταλήξαμε! Αυτά είναι τα δέκα αξέχαστα γκολ από τις «μάχες» ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ στο πρωτάθλημα!

Δέκα αξέχαστα γκολ από τα ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ! (video)


0
SHARES
FacebookTwitterΠερισσότερα...
Μέγεθος κειμένου
Τελευταία ενημέρωση 04/02/2018, 10:00
Ακολουθήστε μας

Follow on Facebook
Follow on Twitter
Follow on YouTube
Follow on Instagram
Από τον Καραγκιοζόπουλο στον Τζεμπούρ και από τον Τζόρτζεβιτς στον Σκόκο…

Και τα δέκα ήταν… αξέχαστα!

Λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ, το sportfm.gr γυρίζει πίσω τον χρόνο, κάνει… διαλογή και σας «σερβίρει» δέκα αλησμόνητα γκολ από τις «μάχες» μεταξύ «ερυθρόλευκων» και «κιτρινόμαυρων» σε επίπεδο πρωταθλήματος, στην έδρα των πρώτων!

Του Νίκου Ράλλη

7/5/1989
Ολυμπιακός-ΑΕΚ 0-1
Τάκης Καραγκιοζόπουλος (2:35)

Είναι, ίσως, η μεγαλύτερη νίκη-τίτλου στην ιστορία της ΑΕΚ, με ένα από τα πλέον αξέχαστα «κιτρινόμαυρα» γκολ.

Έπειτα από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε στο δεύτερο… αφηνιασμένος.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καταιγιστικοί, ισοπεδωτικοί, έπαιζαν την Ένωση στο μισό -και κάτι παραπάνω- γήπεδο, αλλά έχαναν τη μία ευκαιρία πίσω από την άλλη, σε ένα ρεσιτάλ ατυχίας-αστοχίας. Παροιμιώδης η φάση (1:08) του Ντέταρι, με τον Μανωλά να βγάζει την μπάλα εκατοστά μπροστά από τη γραμμή της εστίας… με κεφαλιά!

Επτά λεπτά πριν το τέλος, όμως, ο «δικέφαλος» θα βγει στην κόντρα, Οκόνσκι και Καραγκιοζόπουλος θα συνεργαστούν άψογα και ο δεύτερος θα στείλει -με τραυματισμένο πόδι, μάλιστα- την μπάλα στα δίχτυα, χαρίζοντας στην ΑΕΚ το πρώτο της πρωτάθλημα μετά από 10 χρόνια, και παρθενικό της στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο!

1/9/1991
Ολυμπιακός-ΑΕΚ 4-2
Όλεγκ Προτάσοφ (0:41)

Θρυλική πρεμιέρα!

Ούτε ο πιο αισιόδοξος οπαδός του Ολυμπιακού δεν περίμενε τέτοιο ξεκίνημα στη σεζόν 1991-1992. Απέναντι, μάλιστα, σε εκείνη την ΑΕΚ, που στο φινάλε της σεζόν κατέκτησε, τελικά, τον πρώτο από τους τρεις συνεχόμενους τίτλους της, παίζοντας, κατά γενική ομολογία, το καλύτερο ποδόσφαιρο που έχουμε δει ποτέ στα ελληνικά γήπεδα.

Μετά την γκολάρα (και) του Τσιαντάκη μόλις στο 3', αναλαμβάνει δράση ο… υπερηχητικός Όλεγκ Προτάσοφ, που πετυχαίνει άλλα τρία τέρματα σε διάστημα 15 λεπτών(!), με το πρώτο τού «μινγκ» να είναι σκέτη… ζωγραφιά και το α' μέρος να κλείνει στο 4-1 υπέρ της ομάδας του Όλεγκ Μπλαχίν!

Μέχρι τον… Ιντέγε, δε, το 2016 (στο 6-1 επί της Βέροιας), ο 53χρονος, σήμερα, Ουκρανός θα παρέμενε ο μοναδικός με χατ-τρικ σε πρεμιέρα του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα!

Δείτε την συνέχεια εδώ

http://www.sport-fm.gr/article/deka-aksexasta-gkol-apo-ta-dermpi-anamesa-se-olumpiako-kai-aek-video/3496730

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics