Breaking News
14 Απριλίου 2018

Ισόπαλη χωρίς τέρματα έληξε η εναρκτήρια συνάντηση της 27ης αγωνιστικής στη Super League, ανάμεσα στη Λαμία και τον Απόλλωνα Σμύρνης. Το αποτέλεσμα εξυπηρέτησε και τις δύο ομάδες, που είδαν τη διαφορά από τη 15η Κέρκυρα να αυξάνει στους 5 βαθμούς, κι ενώ οι Φαίακες έχουν την υποχρέωση με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

 

Σε ένα κάκιστο πρώτο ημίχρονο, το μόνο που είχαν να θυμούνται οι λιγοστοί θεατές ήταν οι δύο αναγκαστικές (λόγω τραυματισμών) αλλαγές, μία για κάθε ομάδα (Ακόστα - Κούρος) και το συρτό σουτ του Μπούντνικ στο 38ο λεπτό, που εξουδετέρωσε πέφτοντας στη γωνία του ο Χουάντερσον.

Το ίδιο αγωνιστικό μοτίβο συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, σε σημείο που οι φίλοι των γηπεδούχων άρχισαν να φωνάζουν από την εξέδρα το σύνθημα «παίξτε μπάλα». Ένα άστοχο σουτ του Ελμπάζ μέσα από την περιοχή στο 64΄ κι ένα βολέ του Παντελιάδη στο 70΄, με την μπάλα να φεύγει λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι των φιλοξενούμενων, ήταν οι μόνες αξιοπρόσεκτες στιγμές ενός αγώνα που πολύ γρήγορα θα περάσει στη λήθη... Για την Ιστορία, στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Τάσος Παπάζογλου.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης

ΚΟΚΚΙΝΗ: 90΄+1 Παπάζογλου (δύο κίτρινες)

ΚΑΡΤΕΣ: Παπάζογλου

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Παντελιάδης, Αναστασιάδης, Κουκόλης, Ασίγκμπα, Πίτι (30΄ Ακόστα), Μπουλούλης-Τσαπρούνης, Μπούντνικ (85΄ Κουτρομάνος), Τσούκαλος (69΄ Φράγκος), Μπλάζιτς.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιώργος Παράσχος): Χουάντερσον, Κοντοές, Τσουκαλάς, Ναδάλες (37΄ Κούρος), Κονέ, Ζησόπουλος, Αλμπάνης (46΄ Σιατραβάνης), Ελμπάζ (85΄ Ανιέτε), Παπάζογλου, Στάθης, Χουάρες.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics