Breaking News
18 Αυγούστου 2018



H Super League κάνει πρεμιέρα στις 25 Αυγούστου αλλά παραμένει σε εκκρεμότητα η δυσαναρμονία της προκήρυξης της σε σχέση με αυτήν της Football League.

 


Η Λίγκα ανακοίνωσε το πλήρες πρόγραμμα για τις δύο πρώτες αγωνιστικές της νέας σεζόν και πλέον μετράμε αντίστροφα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Η σέντρα θα δοθεί στις 25 Αυγούστου, ωστόσο, λίγο πριν την εκκίνηση της Super League παραμένει σε εκκρεμότητα το ζήτημα του αριθμού των ομάδων που θα υποβιβαστούν αλλά και το πόσοι τελικά θα ανέβουν από την Football League.

Στις προκηρύξεις των δύο λιγκών υπάρχει δυσαναρμονία καθώς η Super League προβλέπει απευθείας υποβιβασμό τριών ομάδων και άνοδο μίας, ενώ της Football League προβλέπει απευθείας άνοδο δύο ομάδων.

Με δεδομένο πως μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει τροποποίηση, τη λύση πιθανότατα να δώσει η ΕΠΟ την ερχόμενη εβδομάδα όταν και θα κληθεί να αποφασίσει τι ακριβώς θα συμβεί.

onsports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics