Breaking News
18 Σεπτεμβρίου 2018

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ απέρριψε την προσφυγή της Super League κατά της Ε.Ε. της ΕΠΟ και έτσι θα ισχύσει οριστικά, εκτός απροόπτου φυσικά, σε ό,τι αφορά τον υποβιβασμό το καθεστώς του 3-1 ( τρεις να πέσουν και μία να ανέβει από την Football League) συν μπαράζ του 13ου της Super League με τον 2ο της Football League.

 

Η λίγκα έχει περάσει στην προκήρυξή της το 3-1, αλλά η ΕΠΟ είχε αποφασίσει 3-1 με διπλό μπαράζ για τον 13ο της Super League με τον 2ο της Football League για ένα έξτρα εισιτήριο. 

Από την πρώτη στιγμή είχε επισημανθεί πως ήταν εξαιρετικά δύσκολο το Διαιτητικό Δικαστήριο να αποδεχθεί την προσφυγή της Super League. Έτσι και συνέβη καθώς σήμερα έγινε γνωστό πως η προσφυγή απορρίπτεται.

Μένει να διαπιστωθεί το ποια θα είναι η επόμενη αντίδραση από την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, αν και εφόσον φυσικά υπάρξει. 

Η επίσημη ενημέρωση από το αρμόδιο όργανο της ΕΠΟ:

"Κατά την τελευταία του συνεδρίαση το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου απέρριψε κατά πλειοψηφία την από 25.8.2018 προσφυγή της Super League κατά της ελληνικής ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας".

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics