Breaking News
04 Οκτωβρίου 2018

Σημαντική αλλαγή στο πρόγραμμα της Α1 εθνικής κατηγορίας ανδρών «μεταφέρει» τα πρώτα ντέρμπι για τη διεκδίκηση του τίτλου από τα Χανιά στην Αθήνα!

 


Η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ανακοίνωσε ότι για τεχνικούς λόγους οι αγώνες του διημέρου 20 και 21 Οκτωβρίου, που επρόκειτο να γίνουν στην πόλη της Κρήτης, θα διεξαχθούν στις ίδιες ημέρες στην αίθουσα STIGA του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Μέσα σε αυτούς είναι και τα μεγάλα ματς του 1ου γύρου μεταξύ των πρωτοπόρων Ολυμπιακού, Α.Ε.Κ. και Παναθηναϊκού. Όλες οι μεταξύ τους αναμετρήσεις για τον 1ο γύρο ήταν να γίνουν στα Χανιά για την 4η, την 5η και την 6η αγωνιστική και μετά την αλλαγή «πηγαίνουν» στο φαληρικό στάδιο. Σημειωτέον ότι η απόφαση της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. δεν σχετίζεται με τα παιχνίδια, που έχουν προγραμματιστεί για το ίδιο Σαββατοκύριακο στην Ορεστιάδα. Εκεί θα βρεθούν κανονικά για τις τρεις προαναφερόμενες αγωνιστικές ο Α.Σ. Πέρα, ο Α.Ο. Πεύκης, ο Α.Ο. Ταταύλα και η τοπική Φιλία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομοσπονδίας: «Η 2η συγκεντρωτική αγωνιστική της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, αρχική έδρα διεξαγωγής Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Χανίων, 20 και 21 Οκτωβρίου (3 ωράρια αγώνων), για τεχνικούς λόγους θα διεξαχθεί στην Ομοσπονδιακή αίθουσα στο ΣΕΦ. Το πρόγραμμα, δηλαδή η σειρά των αγώνων, παραμένουν ως έχουν από την κλήρωση. Τα ωράρια διαμορφώνονται ως εξής:

1) Σάββατο 20 Οκτωβρίου, ώρα έναρξης 10:00

2) Σάββατο 20 Οκτωβρίου, ώρα έναρξης 13:00
3) Κυριακή 21 Οκτωβρίου, ώρα έναρξης 10:00».

Εκτός ανακοίνωσης να αναφέρουμε ημερομηνίες και ώρες στα πρώτα μεγάλα ντέρμπι της Α1 των ανδρών:

20 Οκτωβρίου Παναθηναϊκός-Α.Ε.Κ. στις 10:00

20 Οκτωβρίου Α.Ε.Κ.-Ολυμπιακός στις 13:00

21 Οκτωβρίου Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στις 10:00
gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics