Breaking News
09 Οκτωβρίου 2018

Ο Αλέξανδρος Καλπογιαννάκης προηγείται στην ιστιοσανίδα, στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων που γίνονται στο Μπουένος Αιρες. Δείτε τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της σημερινής ημέρας.

 



Συνεχίζουν τις καλές εμφανίσεις οι Ελληνες στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων στο Μπουένος Αιρες. Ο Καλπογιαννάκης στην Ιστιοπλοΐα συνεχίζει να προηγείται, στην Κωπηλασία, οι Μπούρμπου και Κυρίδου είναι δεύτερες στην βαθμολογία και με καλή προοπτική για την συνέχεια ενώ ο Καπάκογλου συνεχίζει στον προημιτελικό. Η Σακελλαρίδου βρέθηκε ένα βήμα πριν τον τελικό καταλαμβάνοντας την 9η θέση. Τέλος ο πρωταθλητής μας στο πινγκ πονγκ Σγουρόπουλος ολοκλήρωσε την ημέρα με δυο νίκες στον όμιλο του και συνεχίζει την πορεία του στους 16.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics