Breaking News
09 Οκτωβρίου 2018

Με αποκλεισμό της έδρας της από δύο έως τέσσερις αγωνιστικές κινδυνεύει η ΑΕΚ, η οποία κλήθηκε σε απολογία για την προσεχή Παρασκευή (12/10) από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League, για τα επεισόδια στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό.

Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ έχει κληθεί, μεταξύ άλλων, με βάση την παράγραφο 4β του άρθρου 15 του πειθαρχικού κώδικα, για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ, στο ημίχρονο της αναμέτρησης. Η συγκεκριμένη διάταξη εφαρμόζεται σε περιπτώσεις που τα επεισόδια προκαλέσουν «σημαντικές φθορές ξένης ιδιοκτησίας» και προβλέπει πρόστιμο 50.000 έως 250.000 ευρώ και ποινή 2-4 αγώνων κεκλεισμένων των θυρών.

Σε απολογία για την ίδια ημέρα κλήθηκαν επίσης ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους στα παιχνίδια με Απόλλωνα Σμύρνης και Αστέρα Τρίπολης, αντίστοιχα. Οι «πράσινοι» εγκαλούνται μεταξύ άλλων για άναμμα καπνογόνων και, επειδή είναι υπότροποι, κινδυνεύουν με αποκλεισμό της έδρας τους για 1-2 αγωνιστικές (άρθρο 15, παράγραφος 2γ).

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics