Breaking News
13 Νοεμβρίου 2018

Μεγάλη αύξηση έχει καταγραφεί στα εισιτήρια του πρωταθλήματος έπειτα από 10 αγωνιστικές.

 

Αναλυτικά τι αναφέρει η διοργανώτρια αρχή στην ιστοσελίδα της:

«Στο ένα τρίτο του πρωταθλήματος, σχεδόν μισό εκατομμύριο εισιτήρια (492.990) έχουν κοπεί στους 78 αγώνες, καθώς δύο, ΑΕΚ - Άρης και ΑΕΚ - Ατρόμητος, έγιναν χωρίς θεατές.

Αν είχαν κοπεί εισιτήρια και σε αυτά τα παιχνίδια, θα είχαν ξεπεράσει το μισό εκατομμύριο. Ήδη έχουμε περισσότερα από τα μισά εισιτήρια της προηγούμενης σεζόν (949.051).

Αν η κίνηση και των επόμενων αγώνων κινηθεί αναλογικά με τους ως τώρα, θα πλησιάσουμε το ενάμισι εκατομμύριο. Βέβαια να λάβουμε υπόψη ότι τα ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ έχουν γίνει όλα, οπότε στις πέντε επόμενες αγωνιστικές θα υπάρξει σχετική μείωση.

Ακόμα και έτσι, στατιστικά το σύνολο εκτιμάται να ξεπεράσει το 1,2 με 1,3 εκατομμύριο εισιτήρια.

Έτσι σε 78 παιχνίδια έχουμε ως τώρα 6.320 ειστήρια μέσο όρο, ενώ στο περσινό πρωτάθλημα τα εισιτήρια αναλογούν 4.237 ανά αγώνα.

Βέβαια πέρσι είχαμε 16 παιχνίδια χωρίς θεατές, που μπορεί να μην περιλαμβάνονται στον υπολογισμό του μέσου όρου, αλλά ήταν παιχνίδια στο γήπεδο του ΠΑΟΚ, στο ΟΑΚΑ και το Νέο Φάληρο, οπότε θα τον ανέβαζαν.

Από την άλλη υπάρχει το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Λεβαδειακό και τις 50.000 εισιτήρια, προσέλευση φιέστας, που ενισχύει την περασμένη σεζόν. Κοιτάζοντας απόλυτους μέσους όρους είναι εντυπωσιακός ο διπλασιασμός των εισιτηρίων του Παναθηναϊκού από 6.948 πέρσι σε 12.006 φέτος.

Προς τα επάνω και εντυπωσιακά, κινούνται Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, στα ίδια η ΑΕΚ.

Μικρή κάμψη έχουν όλες οι ομάδες που δεν κόβουν πολλά εισιτήρια, αλλά η αύξηση του ενδιαφέροντος και για τις ίδιες, αλλά και για τους αντιπάλους, θα ενισχύσει την κίνηση στη συνέχεια.

Καταλυτική συμμετοχή στην άνοδο των εισιτηρίων έχει η παρουσία του Άρη (11.316) και ΟΦΗ (4.710), αφού οι ομάδες που αντικατέστησαν ήταν πολύ πιο χαμηλά σε κίνηση εισιτηρίων. Ήδη έχουν διεξαχθεί δύο παιχνίδια με περισσότερα από 30.000 εισιτήρια και πέντε με περισσότερα από 20.000, κάτι που αναμένεται να συμβεί και στο δεύτερο γύρο.

Η λογική λέει ότι θα έχουμε ρεκόρ πενταετίας σε απόλυτο αριθμό εισιτηρίων, ακόμα και αν στις προηγούμενες σεζόν τα πλέι οφ αύξαναν τον αριθμό και των εισιτηρίων, αλλά και τον αριθμό των ντέρμπι κατά πολύ.

Για την ιστορία η σεζόν 2008-09 είναι η πιο παραγωγική στα χρόνια της Super League, αφού ξεπέρασε τα δύο εκατομμύρια εισιτήρια. Δεν υπήρξε παιχνίδι με κλειστές πόρτες, τα πλέι οφ είχαν εντυπωσιακή προσέλευση και στους 252 αγώνες τα εισιτήρια μοιράζονται από 7.965 μέσος όρος ανά αγώνα».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics