Breaking News
07 Δεκεμβρίου 2018

Συνεχίζεται αυτό το τριήμερο η Super League και οι ομάδες που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της κατάταξης θα προσπαθήσουν να αποφύγουν τις βαθμολογικές απώλειες, προκειμένου να μην αποδειχθεί… γρουσούζικη η 13η αγωνιστική, από την οποία απουσιάζει το πολύ σπουδαίο παιχνίδι.

Ο πρωτοπόρος και αήττητος ΠΑΟΚ υποδέχεται την Κυριακή (9/12) την ΑΕΛ στην Τούμπα και θέλει τη νίκη, προκειμένου να διατηρήσει το +6 από τον δεύτερο Ολυμπιακό και να εξασφαλίσει τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα, ώστε στη συνέχεια να στρέψει την προσοχή του στον «τελικό» της προσεχούς Πέμπτης (13/12) με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ για την πρόκριση στους «32» του Europa League.

Την πρόκριση στους «νοκ άουτ» αγώνες της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης διεκδικεί και ο Ολυμπιακός, που υποδέχεται τη Μίλαν, ωστόσο προηγείται το ταξίδι στην Ξάνθη για την αναμέτρηση με την ομώνυμη ομάδα. Η ΑΕΚ φιλοξενεί τη Λαμία, πριν δώσει τον τελευταίο φετινό ευρωπαϊκό αγώνα της με την Μπενφίκα στη Λισαβώνα (12/12), ενώ, ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στο Ηράκλειο απέναντι στον ΟΦΗ. Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η αναμέτρηση των φιλόδοξων Ατρομήτου και Άρη στο Περιστέρι, ενώ τη Δευτέρα (10/12) ο Άκης Μάντζιος κάνει ντεμπούτο στον πάγκο του Πανιωνίου, αντιμετωπίζοντας μάλιστα την ομάδα στην οποία ξεκίνησε τη φετινή σεζόν, τον Λεβαδειακό.

Το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής της Super League έχει ως εξής:
ΣΑΒΒΑΤΟ 8/12
17:15 Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννινα
19:30 ΑΕΚ-Λαμία

ΚΥΡΙΑΚΗ 9/12
15:30 Ξάνθη-Ολυμπιακός
17:15 ΟΦΗ-Παναθηναϊκός
19:00 Ατρόμητος-Αρης
19:30 ΠΑΟΚ-ΑΕΛ

ΔΕΥΤΕΡΑ 10/12
19:00 Παναιτωλικός-Απόλλων Σμύρνης
19:30 Πανιώνιος-Λεβαδειακός

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics