Breaking News
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 603
12 Ιανουαρίου 2016

Το Διοικητικό Εφετείο Πειραιά,δικαίωσε τον Βαγγέλη Μαρινάκη καθώς με προσωρινή του διαταγή, δεν θα εκτελεστεί η απόφαση της ΕΕΑ, σύμφωνα με την οποία, εδώ και μερικές ημέρες ο «ισχυρός» άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί από την προεδρία.



Ουσιαστικά, η απόφαση αυτή βάζει «φρένο» -έστω και για την ώρα- στην εκτέλεση της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, η οποία είχε επιβάλει πρόστιμο 150.000 ευρώ στον Μαρινάκη και 150.000 στον Ολυμπιακό. Θυμίζουμε πως η ποινή αφορούσε στην παραβίαση των περιοριστικών όρων (μη ενασχόληση με το ποδόσφαιρο) που είχε ασκήσει ο ειδικός ανακριτής διαφθοράς, Γιώργος Ανδρεάδης για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός είχε κινηθεί νομικά κατά της απόφασης της ΕΕΑ και σύμφωνα με την σχετική απόφαση του Διοικητικού Εφετείου, η ποινή δεν μπορεί εκτελεσθεί προσωρινά από την ΕΕΑ καθώς εκδόθηκε προσωρινή διαταγή υπέρ της ΠΑΕ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics