Breaking News
21 Ιανουαρίου 2019

Σπουδαία νίκη για τη Λαμία, που επικράτησε με 1-0 του Παναθηναϊκού στον αγώνα ο οποίος έκλεισε τη 17η ημέρα της Super League.

O Μπερτόλιο στο 52΄ με εξαιρετικό σουτ διαμόρφωσε το τελικό σκορ και χάρισε στην ομάδα του τους τρεις βαθμούς και την τρίτη νίκη της στο πρωτάθλημα. Από την πλευρά τους, οι «πράσινοι» έμειναν για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη. 

Διαιτητής: Ζαχαριάδης (Μακεδονία)

Κάρτες: Βασιλαντωνόπουλος, Τομάς, Μπαράλες - Δώνης, Μακέντα, Γιόχανσον, Κάτσε  

ΛΑΜΙΑ (Μάκης Χάβος): Σαράνοβ, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Σκαρντοβέλι, Μπλάζιτς (36' λ.τρ. Μπουλούλης), Δημούτσος, Τομάς (81' Καρυπίδης), Καραμάνος, Μπερτόγλιο (66' Επστάιν), Μπαράλες.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Μαυρομάτης, Δώνης (78' Βέργος), Κάτσε, Μουνιέ (59' Άλτμαν), Χατζηγιοβάνης (72' Καμπετσής), Μπουζούκης, Μακέντα.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics