Breaking News
16 Φεβρουαρίου 2019

Την πρώτη του νίκη στο δεύτερο γύρο πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός. Με τον Άλτμαν να σκοράρει στην επανεμφάνισή του στην ενδεκάδα, κατάφερε να... λυγίσει τον αξιόμαχο Αστέρα (1-0) και πιέζει τον Άρη.

 

Τέλος στο αρνητικό σερί που είχε «χτίσει» στον δεύτερο γύρο έβαλε ο Παναθηναϊκός.

Ο Όμρι Άλτμαν σκόραρε στην επανεμφάνισή του στην ενδεκάδα μετά την πολύμηνη απουσία του λόγω τραυματισμού και η ομάδα του Γιώργου Δώνη «λύγισε» τον Αστέρα Τρίπολης (1-0), πανηγυρίζοντας την πρώτη της νίκη στον δεύτερο γύρο.

Κάπως έτσι, οι «πράσινοι» έφτασαν τους 31 βαθμούς και πιέζουν τον πέμπτο Άρη, ο οποίος βρίσκεται στο +1 και υποδέχεται την Κυριακή τον Πανιώνιο. Δεύτερη διαδοχική ήττα για τον αξιόμαχο Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος παραμένει σε δύσκολη θέση και μόλις έναν βαθμό πάνω από τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος με βάση τα τωρινά δεδομένα πηγαίνει στα μπαράζ!


Εξαιρετικό παιχνίδι από τον Κουρμπέλη, ο οποίος έφτιαξε το γκολ του Άλτμαν, ενώ θετικότατος ήταν ο Κολοβέτσιος, ο Κάτσε αλλά και ο Διούδης, όποτε χρειάστηκε. Μοιραίος ο Μακέντα που συνεχίζει να μην βρίσκει δίχτυα, κουρασμένοι έδειξαν για ακόμη ένα ματς οι Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης. Όλα τα λεφτά για τον Αστέρα ο Φερνάντεθ, ο οποίος βέβαια έβγαλε και πολλά νεύρα στον αγώνα και είναι απορίας άξιον πως δεν «κιτρινίστηκε», ενώ καλό ματς έκανε και ο Βαλιέντε.


Έτσι ξεκίνησαν


Με 4-2-3-1 παρέταξε την ομάδα του ο Γιώργος Δώνης. Ο Διούδης κάτω από τα δοκάρια, με τους Γιόχανσον, Κολοβέτσιο, Μαυρομμάτη και Χατζηθεοδωρίδη να αποτελούν την τετράδα της άμυνας. Κουρμπέλης και Κάτσε το δίδυμο στα χαφ, μπροστά τους ο Άλτμαν και στα άκρα οι Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης. Στην κορυφή της επίθεσης ξεκίνησε ο Μακέντα.

Ίδια διάταξη και από την άλλη πλευρά από τον Γιώργο Παράσχο. Ο Παπαδόπουλος στην υπεράσπιση της εστίας, με τους Κώτσιρα, Τριανταφυλλόπουλο, Βλάχο, Ματρικάρντι στην άμυνα. Βαλιέντε και Μπελόκ στον άξονα, στο ένα άκρο ο Καλτσάς, στο άλλο ο Φερνάντεθ και ο Κυριακόπυολος πίσω από τον προωθημένο Μανιά.
sport-fm.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics