Breaking News
28 Μαρτίου 2019

Ο Ηρακλής Τσίκινης μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ογια το σεμινάριο που γίνεται στην Πιερία για το VAR.

 

Παράλληλα, ο παλαίμαχος διαιτητής αποκάλυψε ότι βρίσκεται στα σκαριά για έκδοση ενός βιβλίου που θα αφορά πικάντικες ιστορίες από το χώρο της διαιτησίας που βίωσε ο ίδιος.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Εδώ και αρκετό καιρό υπό την επίβλεψη των Περέιρα και Κουκουλάκη έχουν ξεκινήσει μαθήματα και εκπαίδευση των διαιτητών, όσον αφορά το VAR που θα μπει 100% στη ζωή μας από τη νέα σεζόν. Το σεμινάριο που γίνεται στην Πιερία είναι από τα καλύτερα και πιο εξιδεικευμένα που γίνονται και οι διαιτητές έχουν μπει σε βάθος στο πως θα λειτουργεί το VAR. Μέχρι το καλοκαίρι θα γίνονται συνεχώς σεμινάρια πάνω στο VAR για να είναι όλα έτοιμα στο νέο Πρωτάθλημα. Σ΄ αυτό το σεμινάριο υπήρχε μια μετατροπή στο τεστ κούπερ που προσπαθεί να προσομοιώσει τους διαιτητές πάνω στη φυσική κατάσταση. Θα ελαχιστοποιηθούν τα λάθη. Είμαστε σ΄ ένα στάδιο καλό και γίνεται μεγάλη προσπάθεια, ώστε να εξαλειφθούν τα μεγάλα λάθη και του χρόνου να μιλάμε μόνο για αγώνες και όχι για τη διαιτησία.

«Βρίσκομαι σε σύνταξη ενός βιβλίου πάνω σ΄ όσα πέρασα στο χώρος της διαιτησίας, με πολλές πικάντικες ιστορίες και πράγματα που κανείς δεν ξέρει».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics