Breaking News
02 Απριλίου 2019

Στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ θα εκδικαστεί την Τετάρτη (04/04) η έφεση που έχει ασκήσει ο Ολυμπιακός για τα επεισόδια στο ντέρμπι "αιωνίων" και την απόφαση διεξαγωγής του τελευταίου εικοσάλεπτου του αγώνα. 

 

Αν και είχε το δικαίωμα, ο Αθλητικός Εισαγγελέας δεν έκανε έφεση κατά της απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου, ενώ ούτε ο Παναθηναϊκός άσκησε έφεση για την ποινή που δέχθηκε. 

Το σκεπτικό των Πράσινων είναι ότι έχουν αποδεχθεί από την αρχή την ευθύνη που προκύπτει στο σύλλογο για τα επεισόδια και γι' αυτό το λόγο δεν έκαναν έφεση για την τιμωρία που επιβλήθηκε στο κλαμο (αφαίρεση τριών βαθμών κτλ). 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics