Breaking News
11 Απριλίου 2019

Στη διόλου τιμητική 28η θέση σε πανευρωπαϊκό επίπεδο στον τομέα της προσέλευσηςθεατών στα γήπεδα κατατάσσεται η ελληνική Super League.

 

Αυτό κατέδειξε έρευνα του Ανεξάρτητου Κέντρου Αθλητικών Ερευνών και αφορά το χρονικό διάστημα 2013-2018. Σε αυτή την πενταετία ο μέσος όρος εισιτηρίων που κόπηκαν στα γήπεδα της μεγάλης κατηγορίας του εγχώριου ποδοσφαίρου ήταν μόλις 3.896.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην κορυφή της λίστας βρίσκεται η γερμανική Bundesliga με 43.302εισιτήρια σε κάθε αγώνα, ενώ ακολουθούν η αγγλική Premier League με 36.675, η ισπανική La Liga με 27.381, η ιταλική Serie A με 22.967 και την πρώτη πεντάδα κλείνει η γαλλική Ligue 1 με 21.556 «μαγικά χαρτάκια».
Επίσης, δεν περιποιεί τιμή για το πρωτάθλημά μας ότι χώρες όπως οι Ελβετία, Πολωνία, Σουηδία, Νορβηγία, Αυστρία, Δανία, Ουκρανία και Τσεχία παρουσίασαν δείκτες σημαντικά μεγαλύτερης προσέλευσης θεατών.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics