Breaking News
16 Απριλίου 2019

Ο Γιώργος Κούδας αποφάσισε να κατέβει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Κατεβαίνει με την παράταξη «Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον», με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιώργο Ορφανό. 


Οι δυο τους φωτογραφήθηκαν στον Λευκό Πύργο. «Βρισκόμαστε σε ένα εμβληματικό σημείο της Θεσσαλονίκης, όπου έχουμε πανηγυρίσει τίτλους πολλές φορές, έχουμε δει την ιστορία αυτού του σημείου και πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε, έτσι όπως νιώθω εγώ, να ανεβαίνουμε τους Λευκούς Πύργους τους πολλούς της Θεσσαλονίκης, για να φτάσουμε σε εκείνο το σημείο που αξίζει αυτή η πόλη. Αυτήν την ώρα είμαι δίπλα στον Γιώργο Ορφανό», είπε ο Γιώργος Κούδας.
«Με ιδιαίτερη τιμή, με πολύ μεγάλη χαρά, με τον μέγιστο σεβασμό και θαυμασμό και με συγκίνηση καλωσορίζω στην μεγάλη οικογένεια της παράταξης μας «Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον», είπε ο Γιώργος Ορφανός. 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics