Breaking News
21 Απριλίου 2019

Ο ΟΦΗ έμεινε στο 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης και δεν εκμεταλλεύτηκε την ήττα του ΠΑΣ στην Νέα Σμυρνη με αποτέλεσμα να θέλει έναν βαθμό στο Περιστέρι για να εξασφαλίσει την θέση του μπαράζ.

 

Ο ΟΦΗ, με την ψυχολογία στα ύψη έπειτα από την ακύρωση της απόφασης υποβιβασμού, μπήκε στο παιχνίδι αποφασισμένος για να πάρει τη νίκη με την οποία θα αντέστρεφε πλήρως τα δεδομένα μια αγωνιστική πριν το φινάλε. Παρότι όμως προηγήθηκε σχετικά γρήγορα στο σκορ (1-0 στο 17’, έπειτα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Βαζ) κι αμέσως μετά έχασε κλασική ευκαιρία για το 2-0 τρία λεπτά μετά το γκολ του Βαζ, η καταπληκτική κεφαλία του Γιακουμάκη σταμάτησε στο δοκάρι), στη συνέχεια πνίγηκε στο άγχος.

Ο Αστέρας ισορρόπησε το παιχνίδι πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο, διάστημα στο οποίο προειδοποίησε δύο φορές. Πάτησε το πόδι στο γκάζι από το ξεκίνημα του δεύτερου 45λεπτου, κάνοντας σαφείς τις προθέσεις του να μην επιτρέψει στον ΟΦΗ να τον προσπεράσει στη βαθμολογία. Στο 56’ έχασε μοναδική ευκαιρία με τον Τριανταφυλλόπουλο και τρία λεπτά αργότερα έφερε το παιχνίδι στα ίσια: η γλυκιά σέντρα του Άνχελ βρήκε αμαρκάριστο τον Τσιλιανίδη στην περιοχή του ΟΦΗ και η κεφαλιά του τελευταίου νίκησε τον Σωτηρίου.

Ο ρυθμός έπεσε από εκεί και πέρα, αφού ο ΟΦΗ δεν είχε την ενέργεια και το καθαρό μυαλό για να πιέσει τον αντίπαλό του, ο οποίος έχασε μάλιστα μοναδική ευκαιρία στο 95’ για να αποδράσει με το «διπλό» (ο Ρόλε πλάσαρε ανενόχλητος, αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ).

ΟΦΗ: Σωτήριου, Μπράουν, Ποτουρίδης (51' Κυριακίδης), Γιαννούλης, Κοροβέσης, Νάστος, Μεγιάδο, Σασί, Σόουζα Φερέιρα (70' Ναμπί), Βαζ, Γιακουμάκης.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Αθανασιάδης, Βλάχος, Τριανταφυλλόπουλος, Άνχελ, Τασουλής (75΄Αραβίδης), Βαλιέντε, Μουνάφο, Μπελόκ, Τσιλιανίδης (94' Δουβίκας), Φερνάντες (82' Ρόλε), Κώτσιρας.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics