Breaking News
22 Απριλίου 2019

Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε και μαθηματικά το πρωτάθλημα της Superleague ενώ αν δεν ηττηθεί στα Γιάννενα θα το πάρει και αήττητος. Μάλιστα, αυτό το έχει καταφέρει μόνο ο Παναθηναϊκός την περίοδο 1963-1964. Επίσης, έως τώρα ο Δικέφαλος του Βορρά συγκαταλέγεται σε ένα πολύ κλειστό κλαμπ αήττητων ομάδων, μόλις τρεις.

 

Ο Ερυθρός Αστέρας ηττήθηκε από τον Τσουκαρίτσκι και πλέον μόλις τρεις ευρωπαϊκές ομάδες παραμένουν «αλώβητες». Ανάμεσα τους και ο ΠΑΟΚ.Η Μακάμπι Τελ Αβίβ τερμάτισε πρώτη και αήττητη στην κανονική διάρκεια της σεζόν (20-6-0), ενώ στα πλέι-οφ σε τέσσερα παιχνίδια έχει πετύχει τρεις νίκες και μια ισοπαλία.

Κάτι ανάλογο ισχύει και στην περίπτωση της Σλόβαν Μπρατισλάβας. Οι Σλοβάκοι κατέλαβαν την πρώτη θέση με 18 νίκες και 4 ισοπαλίες, ενώ στα πλέι-οφ έχουν σημειώσει πέντε νίκες σε ισάριθμα ματς. Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη φάση περιλαμβάνει 10 αγωνιστικές και ως εκ τούτου τίποτα δεν έχει κριθεί.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics