Breaking News
27 Απριλίου 2019

O ιδιοκτήτης της ιστορικής αγγλικής ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης θα καλύψει τα έξοδα της μετακίνησης των φιλάθλων της Νότιγχαμ Φόρεστ στο εκτός έδρας το τελευταίο για φέτος κόντρα στην ΚΠΡστο Λονδίνο.

 

Το συγκεκριμένο ταξίδι των 175 χιλιομέτρων θα κάνουν περισσότεροι από 2.000 οπαδοί της Φόρεστ, οι οποίοι μάλιστα σε σύνολο 24 ομάδων στην αγγλική Championship βρίσκονται στην δεύτερη θέση με τις περισσότερες μετακινήσεις οπαδών.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ βρίσκεται στην 11η θέση του πρωταθλήματος δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος. Την προηγούμενη αγωνιστική νίκησε 3-0 τη Μίντλεσμπρο και μείωσε στο -7από τα play-off της Championship.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νότιγχαμ:

«Προκειμένου να σας ευχαριστήσει για τη φανταστική υποστήριξή σας στα εκτός έδρας ματς της Φόρεστ φέτος, ο ιδιοκτήτης Ευάγγελος Μαρινάκης θα επιστρέψει τα μεταφορικά σε όσους ταξιδέψουν για το αυριανό παιχνίδι με την ΚΠΡ».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics