Breaking News
06 Μαΐου 2019

Τελειώνει τυπικά μέσα στις επόμενες ημέρες το θέμα της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών και της σύστασης της Super League 2. 

 

Κι αυτό διότι η τροπολογία για την αναδιάρθρωση εντάχθηκε ήδη σε υπό ψήφιση νομοσχέδιο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και συγκεκριμένο στο σχέδιο νόμου: «Κύρωση Σύμβασης Παραχώρησης του Έργου της Μελέτης - Κατασκευής - Χρηματοδότησης - Λειτουργίας - Συντήρησης και Εκμετάλλευσης του Νέου Διεθνούς Αερολιμένα Ηρακλείου Κρήτης και Μελέτη - Κατασκευή και Χρηματοδότηση των Οδικών του Συνδέσεων». 

Το εν λόγω νομοσχέδιο συζητείται αύριο (Τρίτη 7/5) στην Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου και ως το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να έχει εισαχθεί στην Ολομέλεια της Βουλής προς ψήφιση.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics