Breaking News
16 Μαΐου 2019

Ο Γιώργος Πετράκης ρωτήθηκε για τις προσεχείς αναμετρήσεις ανάμεσα σε Πλατανιά-ΟΦΗ, κάνοντας τις εκτιμήσεις του. Ο πρώην τεχνικός του ΑΟΧ/Κισσαμικού έκανε μεταξύ άλλων αναφορά στον άλλοτε συνεργάτη του, Γιάννη Τάτση, λέγοντας πως έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στον Πλατανιά.


«Εχω δει πολλές φορές και τις δύο ομάδες», λέει ο Πετράκης, μιλώντας στον athleticradio στο Ηράκλειο, «κατά την άποψη μου πιστεύω πως ΟΦΗ και Πλατανιάς ξεκινούν από διαφορετικές αφετηρίες, τις χωρίζει μια κατηγορία και υπάρχει μια απόσταση. Μια απόσταση δεν μετριέται σε βάθος χρόνου άλλα άμεσα και μέσα από δύο παιχνίδια. Αν ήταν ένα παιχνίδι θα έλεγα ότι η απόσταση μειώνεται ως αξία όμως σε δύο παιχνίδια ο ΟΦΗ είναι το φαβορί», σημειώνει.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του είναι οι εξής:

Για το αν βρίσκεται σε περίοδο διακοπών: «Υπήρξε και περίοδος ξεκούρασης, όμως ένας προπονητής πρέπει να είναι πάντα σε επαγρύπνηση. Το ποδόσφαιρο δεν σταματά να εξελίσσεται ποτέ και το μεγαλύτερο λάθος για εμάς θα είναι να σταματήσουμε να εξελισσόμαστε. Είμαστε υποχρεωμένοι και να κυνηγάμε τις εξελίξεις».

Για την εικόνα που έχει από ΟΦΗ και Πλατανιά: «Εχω δει πολλές φορές και τις δύο ομάδες. Κατά την άποψη μου πιστεύω πως ΟΦΗ και Πλατανιάς ξεκινούν από διαφορετικές αφετηρίες, τις χωρίζει μια κατηγορία και υπάρχει μια απόσταση. Μια απόσταση δεν μετριέται σε βάθος χρόνου άλλα άμεσα και μέσα από δύο παιχνίδια. Αν ήταν ένα παιχνίδι θα έλεγα ότι η απόσταση μειώνεται ως αξία όμως σε δύο παιχνίδια ο ΟΦΗ είναι το φαβορί».

Για το πώς θα προσεγγίσει ο ΟΦΗ τα παιχνίδια με τον Πλατανιά: «Σίγουρα τα παιχνίδια θέλουν προσοχή για τον ΟΦΗ, ο Πλατανιάς έδειξε ότι έχει σταθερότητα, δεν είναι τυχαία η παρουσία του και δεν είναι αδιάφορο σύνολο. Αυτό που τους χαρακτηρίζει είναι η φλόγα και η μαχητικότητα. Ο ΟΦΗ θα πρέπει να βρεθεί σε καλή μέρα και στα δύο παιχνίδια ώστε να πετύχει αυτό που θέλει. Εχει κάνει εξαιρετική δουλειά και ο Γιάννης Τάτσης τον οποίο γνωρίζω πολύ καλά καθώς ήμασταν συνεργάτες στον ΑΟΧ/Κισσαμικό».

Για το πρωτάθλημα της Football League: «Γενικά το φετινό πρωτάθλημα χαρακτηρίζεται από μια έκπληξη. Ακόμα και ο Βόλος που βγήκε πρώτος και δεν μπορώ να απαντήσω ποιος από τους πρώτους δέκα ήταν καλύτερος. Ήταν ένα ισορροπημένο πρωτάθλημα και όποιος και να κέρδιζε την δεύτερη θέση δεν θα το θεωρούσα έκπληξη. Λίγες αγωνιστικές πριν το φινάλε ακόμα και ο όγδοος μπορούσε να διεκδικήσει την δεύτερη θέση».

Για τον Πλατανιά: «Ο Πλατανιάς έδειξε μια σταθερότητα, ήξερε τι θέλει μέσα στο γήπεδο. Ο Μιγκέλ είναι ένας πολύ καλός παίκτης, είναι "εργάτης" μέσα στο γήπεδο και αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς τους προπονητές. Είναι μια παρέα που μέσα στο γήπεδο παίζει ο ένας για τον άλλον. Σίγουρα δεν φτάνει το επίπεδο ομάδας Σούπερ Λιγκ όμως θα πρέπει να είμαστε μετρημένοι σε ότι λέμε γιατί πρέπει να σεβόμαστε την κάθε ομάδα».

Για τον ΟΦΗ: «Ο ΟΦΗ πρέπει να είναι σοβαρός όπως έκανε και στο φινάλε του πρωταθλήματος. Ο ΟΦΗ στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, χωρίς να θέλω να μειώσω την εξαιρετική δουλειά που έκανε ο Νίκος Παπαδόπουλος, δεν έπαιρνε αυτό που δικαιούνταν όμως με την έλευση του κ. Βέρα, η ομάδα έπαιξε πιο απελευθερωμένα δίνοντας μεγάλη βαρύτητα στην επίθεση αντί για την άμυνα, λίγο στην αρχή χάθηκαν τα πατήματα στο τρανζίσιον και στην μετάβαση της μπάλας. Από την στιγμή που ο κύριος Βέρα το κατάφερε συνδυάζοντας το με επιθετικό ποδόσφαιρο ήρθαν και τα αποτελέσματα. Με κάνει πολύ χαρούμενο και υπερήφανο αυτό που συμβαίνει στον ΟΦΗ. Επειδή στο εξωτερικό και το ποδόσφαιρο είναι γιορτή, οι άνθρωποι που βρίσκονται μέσα στην ομάδα είναι απόλυτοι γνώστες, έχουν την τεχνογνωσία και μακάρι να καταφέρουν να το περάσουν μέσα στο ποδοσφαιρικό τμήμα ούτως ώστε να απογειωθεί. Εγώ σαν Κρητικός και θέλω να υποστηρίζω τις ομάδες της πόλης, εύχομαι το καλύτερο πάντα για τον ΟΦΗ».

Για τη φιλοσοφία που προσπαθεί να περάσει ο ΟΦΗ με την αλλαγή στη διοίκηση: «Το ποδόσφαιρο μπορεί να αλλάξει τη νοοτροπία του σε όλα τα επίπεδα. Βήμα-βήμα μπορεί να αλλάξει τη νοοτροπία του. Όταν πείσει όλους τους υπόλοιπους ότι όλα όσα γίνονται είναι προς το καλό τότε θα κάνουμε βήματα προς τα μπροστά για το καλό του ποδοσφαίρου. Να μην ενδιαφέρει τον κόσμο αν η ομάδα του θα κερδίσει ή θα χάσει αλλά να μπορεί να πάει στο γήπεδο και να απολαύσει ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι. Ο δρόμος που έχει ακολουθήσει ο ΟΦΗ είναι αυτός με τον οποίο πρέπει να βλέπουμε όλοι μας το ποδόσφαιρο».

Για τον Εργοτέλη: «Ο Εργοτέλης ήταν μια πολύ καλή ομάδα όπως και πέρυσι. Υπήρξε μια εξέλιξη στο μοντέλο που ξεκίνησε πέρυσι, ξέρει τι ζητάει ως σύλλογος, υπάρχει μια οργάνωση. Ξεκινάει από το διοικητικό επίπεδο στο πως θα στελεχώσει το ρόστερ, για εμένα είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι θέλει να εξελίξει το πρότζεκτ, κατά διαστήματα απέδωσε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Ο Εργοτέλης είναι μια πολύ καλή ομάδα και το απέδειξε καθ’ όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος».

Για τα μελλοντικά του σχέδια και πότε θα επιστρέψει στους πάγκους: «Για μένα είναι πολύ σημαντικό να βρω ένα περιβάλλον με καλές συνθήκες, να οργανώσω μια ομάδα από την αρχή. Δεν κρύβω ότι το προηγούμενο διάστημα είχα προτάσεις αλλά επέλεξα να μην δουλέψω ώστε να περιμένω το καλοκαίρι και να δημιουργήσω μια ομάδα όπως εγώ φαντάζομαι. Δεν θέλω να μπω σε διαδικασία κατηγοριών, κάθε νέος άνθρωπος έχει φιλοδοξίες».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics