Breaking News
06 Ιουνίου 2019

Με την απουσία πολλών «μεγάλων ονομάτων» της ιστιοπλοΐας, διεξάγεται ο τελικός της σειράς του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Μασσαλία.

 


Στα RSX με τη συμμετοχή 29 σκαφών και μετά από 3 ιστιοδρομίες, ο Βύρων Κοκκαλάνης βρίσκεται στην 9η θέση με 15 βαθμούς ποινής. Στην πρώτη κούρσα τερμάτισε 13ος (την «πέταξε» ως χειρότερη), στην δεύτερη 10ος και στην τρίτη 5ος.

Στα 470 ανδρών αγωνίζονται 29 σκάφη και μετά τις πρώτες δύο ιστιοδρομίες οι Βασίλης Παπουτσόγλου και Ιωάννης Ορφανός είναι 22οι με 41 βαθμούς ποινής. Στην αντίστοιχη κατηγορία των γυναικών τρέχουν 24 σκάφη και επίσης μετά από δύο ιστιοδρομίες οι Μαρία Μπόζη και Ραφαηλίνα Κλωναρίδου είναι 10ες με 21 βαθμούς ποινής.

Στα Laser standard δήλωσαν συμμετοχή μόλις 7 σκάφη και μετά από δύο ιστιοδρομίες ο Αντώνης Μπουγιούρης είναι 7ος με 13 βαθμούς ποινής.

onsports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics