Breaking News
03 Ιουλίου 2019

Η ΠΑΕ ΟΦΗ και η αθλητική εταιρία Puma παρουσίασαν τη μεταξύ τους συνεργασία, με ισχύ για τα δύο επόμενα χρόνια, αλλά και τις επίσημες εμφανίσεις του ΟΦΗ για την αγωνιστική σεζόν 2019 – 2020 οι οποίες θα διατεθούν από τον αποκλειστικό χορηγό αθλητικού υλικού και Νο1 Αλυσίδα αθλητικών ειδών Cosmos Sport.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα σε ένα από τα πιο εμβληματικά σημεία του Ηρακλείου, το ενετικό λιμάνι της πόλης, με φόντο το φρούριο Κούλε.

Η πρώτη εμφάνιση του ΟΦΗ είναι η κλασική ριγέ, ασπρόμαυρη, με μια ιδιαίτερη λευκή λεπτομέρεια στο στήθος. Με τεχνολογια Dry Cell για τον ιδρώτα, η φανέλα παραμένει στεγνή και ελαφριά βοηθώντας τους ποδοσφαιριστές να έχουν καλυτερη απόδοση κατα τη διάρκεια του αγώνα.

Η δεύτερη εμφάνιση του ΟΦΗ είναι σε λευκό χρώμα, με γκρι λεπτομέρειες. Μια πολύ ιδιαίτερη φανέλα, η οποία αποδεικνύει ότι φέτος οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ εκτός από την κορυφαία τεχνολογία στις εμφανίσεις τους θα έχουν και φινέτσα. Η τρίτη εμφάνιση είναι σε σκούρο γκρι χρώμα, minimal και δυναμική. Αντίστοιχη σε ποιότητα και σχεδιασμό κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων όπως η Μίλαν, η Μάντσεστερ Σιτι και η Ντόρντμουντ.

Οι τερματοφύλακες θα έχουν τη δική τους εμφάνιση σε χρώματα κίτρινο, μοβ και γαλάζιο. Πρόκειται επίσης για μια φανέλα που συνδυάζει την ελαστικότητα, με την τελευταία τεχνολογία της Puma.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics