Breaking News
08 Ιουλίου 2019

Με παίκτες, οι οποίοι θα είναι κάτω των 23 ετών αναμένεται να είναι για τα δύο επόμενα χρόνια τρεις ομάδες της Super League 2, μιας και δεν εξασφάλισαν άδεια μετά την εξέταση των φακέλων τους από την δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ

.Αυτές οι τρεις ομάδες είναι ο Απόλλωνας Λάρισας, ο Απόλλωνας Πόντου και ο Εργοτέλης, ενώ αντιθέτως η Παναχαϊκή πήρε κανονικά άδεια μεταγραφών. 

Αναλυτικά η απόφαση: 

«Το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης (Δ.Ο.Α.) της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά τη συνεδρίασή του της 05/07/2019 εξέτασε τις εφέσεις των ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ, ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ και έλαβε τις κάτωθι αποφάσεις. 

Χορηγεί άδεια Super League 2 στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 
Δεν χορηγεί άδεια Super League 2 στις ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ, ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ. 

Οι ανωτέρω αποφάσεις είναι τελικές και άμεσα εκτελεστές».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics